keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Pitsikauluri

Ihana aurinkoinen aamu taas!

Kaikki toitottaa luultavasti tällä hetkellä ilmojen ihanuutta mutta ei se ole ihme. Me suomalaiset saadaan nauttia niin vähän lämpimistä ja aurinkoisista keleistä, että tuo ulkona vallitseva ilma saa ainakin minut hyvin onnelliseksi! Yritänkin pakertaa nyt yhden analyysin ja sitten painun ottamaan aurinkoa muutamaksi tunniksi ennen töiden alkamista.

Viime päivinä ei ole tapahtunut oikeastaan mitään ja sen vuoksi keskityn TAAS vain päivän asun esittelyyn. Pitäisi ehkä keksiä enemmän jotain spesiaalia tekemistä mutta aika ei vaan riitä kaikkeen. Olen urheillut ahkerasti viime viikkojen aikana ja sekin vaatii oman aikansa. Kesälomalla aion sitten elävöittää elämääni monilla erilaisilla jutuilla.

027
Tämä asu on maanantailta, jolloin ahersin kirjastossa ja mitäs muuta... Kauheaa kun ei muista mitä oon tehnyt vaikka maanantai oli toissapäivänä :D Dementia iskee!

020
Asu oli vähän turhan kuuma, mutta vaatevarastot ovat aika rajalliset väliaikaisella kämpällä. Tänään ajattelin kuitenkin käväistä ihan koti-kotona hakemassa kesäkamppeita.

022
Tuon topin erikoisuus on yläosan pitsiosa, joka tuo mielenkiintoa muuten hyvin tavalliseen vaatteeseen.

023
Olen aikaisemminkin kertonut pitäväni yksinkertaisista koruista ja tässä kuvassa vilahtaa yksi lemppareistani. Koru on ostettu H&M:n miesten osastolta. Kannattaa siis välillä käydä kurkkailemassa myös vastakkaisen sukupuolen asustevalikoimaa!

030
Seeprahuivi kaulaan, laukku olalle ja menoksi! Ja katsokaa kuinka siisteissä riveissä/jonoissa kengät ovat :D Ehkäpä otan kotoa matkaan myös kenkätelineen, jolloin noiden kenkuleiden säilyttäminen voisi olla hieman helpompaa.

Nyt tämä kirahvi kirmaa ulos!

Ei kommentteja: