perjantai 6. toukokuuta 2011

New shoes!

Heipsistä!

Tämän päivän tenttiin valmistautuminen tökkii todella kovasti ja pakoilenpa sitä nyt myös täällä blogin puolella :D Motivaatio alkaa näin viimeisimpien kouluhommien kohdalla olla lähes nollassa ja tavoitteet tulevan tentin kohdalla ovat melko alhaiset. Kunhan vain nyt läpi pääsee :P

Pakoilu alkoi jo eilen kun ilta olisi ollut järkevää viettää markkinoinnin materiaalien kanss,a mutta sen sijaan suuntasin keskustaan kenkäostoksille.

22-45848-48_350x330
Näitä olin pohtinut jo pidempään ja vihdoin hellyin ne ostamaan. Väri on kivan erilainen ja malli täydellinen! Rakastan tuollaisia peep toe-mallisia kenkiä<3 Pyydän anteeksi näitä huonoja kuvia, jotka on poimittu vain suoraan Biancon nettisivuilta...
25-43183-27-01_350x330
Toisena parina mukaani lähtivät nämä nahkaiset purkkariballerinat. Olen katsonut näitä jo aikaisemmin mutta silloin tarjolla oli vain konjakin väristä kenkää. Keskiviikkona Biancoon oli kuitenkin tullut näitä mustina ja kuvan nougan värisinä. Muutamalla työkaverillani on nämä jo viime kesältä ja he ovat hehkuttaneet nämä kengät taivaisiin! Voin kyllä yhtyä tuohon laulukuoroon :) Kengät ovat juuri jalassani ja ne ovat maailman pehmeintä nahkaa ja pohjakin on pehmustettu. Voin siis suositella näitä kenkiä kaikille ja kannattaakin käydä äkkiä hakemassa  omansa kun kokoja on vielä jäljellä!

Tulipas tästä ilotulitusta mutta ehkä se kertoo myös jo vähän viikonloppufiiliksistä. Tänään minua kutsuu iltavuoro heti tentistä päästyäni ja sen jälkeen jumitun tv:n ääreen kannustamaan Suomen Leijonia. Onko teillä löytynyt jo oma suosikki Suomen joukkueesta esimerkiksi ulkonäön perusteella? ;) Itse olen suuri Teemu-fani, mutta koska hän ei nyt mukana ole, on Sami Lepistö noussut suosikikseni. Hih.

Näihin tunnelmiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muhun iskee se ykkösketju, suosikki on Tuomo Ruutu, mutta kyllä se Koivun Mikkokin ihan kiva on :)

Melli and Bella kirjoitti...

Tuomokin on kieltämättä aika namu ;)