torstai 26. toukokuuta 2011

Inspistä kotiin

Olen muuttamassa kuun alussa uuteen kotiin täällä Jyväskylässä. Asunto on kivan kokoinen yksiö, mutta kunnollaan se ei kyllä pääse prameilemaan ;) Muutamat yksiöt katsastettuani päädyin sellaiseen ratkaisuun, että valitsen mieluummin enemmän tilaa ja olen valmis sitten joustamaan muista osa-alueista. Vaikka asunto ei tosiaankaan ole maailman uusin tai parhaimmassa kunnossa, uskon saavani sen sisustamisella kuitenkin kivaksi ja kodikkaaksi.

Viime päivien aikana kodin sisustaminen on täyttänyt pääni suurella laajuudella. En omista juuri mitään kalusteita tällä hetkellä, joten joudun aloittamaan aivan puhtaalta pöydältä. Sinänsä ihan hyvä, mutta pienoiseksi ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, ettei rahaa kodin laittamiseen ole rutkasti. Joudunkin siis miettimään tarkasti mitä aion hankkia ja olen ajatellut myös hyödyntää kirppareiden antia.

Veljelläni on silmää niin valokuvaukseen, mutta myös sisustamiseen ja olen pyytänytkin häntä avukseni tähän prosessii. Jirka tulee ensi viikolla isäni kanssa muuttamaan minua ja kamojani ja silloin hänkin pääsee näkemään tuunattavan kohteen :) Hain inspiraatiota netistä ja tällaisia omaa silmääni miellyttäviä kuvia löysin. Jirkakin silmä tarkkana! ;)

tumblr_lj8zzc3UUt1qcjzk6o1_500_large
5167074_hMkTkMbV_c_thumb
14_thumb
cozy-living-room-inspiration-with-modern-sofa-furniture-8_thumb
il_570xN_235577048_thumb
tumblr_ljrqtdcQ1W1qgxbdwo1_500_large_thumb
                                Kuvat täältä

Vaaleita sävyjä, yksinkertaisuutta ja hieman hempeyttä. Sitä haluan tulevaan kotiini! Nyt taidan kuitenkin painua lounaalle, jotta saisin lisäenergiaa tähän asioiden pohtimiseen.

2 kommenttia:

Jirka kirjoitti...

Heh, mäkin kävin samalla sivustolla kattelemassa sulle inspistä! Laitoinkin kasaan jo aika läjän ;)

Melli and Bella kirjoitti...

Olet super! <3