perjantai 22. huhtikuuta 2011

Tytöt viihtymässä

Eilen vietettiin siis iltamia työkavereiden kanssa. Tätä oli odotettu kovasti ja eilinen oli hyvä päivä lähteä porukalla juhlimaan, koska kenenkään ei tarvinnut mennä tänään töihin. Ilta oli todella onnistunut ja on pakko sanoa, että minulla on maailman parhaimmat työkaverit <3

Tämä päivä on mennyt sohvalla löhötessä,  eiliseltä jääneitä herkkuja syödessä ja useita nokosia ottaessa. Välillä tällaiset päivät ovat tarpeen mutta ei tällaista joka päivä jaksaisi. Varsinkaan yksinään. Esimerkiksi Hauskojen kotivideoiden katsominen ei ole yksin läheskään niin kivaa kuin seurassa. Mutta nyt eilisen kuviin.

005
Aika hyvät antimet sitä saatiin yhdessä pöytään katettua. Itse tein noita tortillarullia liha- ja tonnikalaversioina. Ystäväni Heini tarjosi noita muutaman kerran hänen luonaan ja siitä se idea sitten lähti :D Rullat oli helppo ja nopea tehdä sekä niiden täytteeksi voi laittaa lähes mitä vain. Leivoin myös porkkanakakun, josta ei valitettavasti ole kuvaa. Siitä tuli kyllä herkkua!

013
033
035
043
Parasta kyllä, että omaan työporukkaan on löytynyt niin mahtavia ja ainutlaatuisia tyyppejä. Hyvä työilmapiiri vaikuttaa ainakin itselläni ehkä jopa eniten töissä viihtymiseen.

Nyt jatkan kroppani juurruttamista sohvaan ja aion mennä aikaisin nukkumaan. Huomenna on työvuoro ja sen jälkeen otan suunnan Kuopiota kohti!

Ihanaa pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja: