keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Tellervon päivä

Hyvää nimipäivää vaan kaikki Tellervot! Pää oikein sykki erinomaisia otsikoita, kuten nyt lopputuloksesta voi ehkä päätellä :D Pitkästä aikaa ihan vain päivän asua ja arkisia kuulumisia.

127
Viime päivät ovat kuluneet flunssaa taltuttaessa ja koululla pyöriessä. Perjantaina on valmiin kandin viimeinen palautuspäivä, joten viimeistelyt ovat kovassa käynnissä. Onnekseni tälla viikolla minulla on töitä vasta viikonloppuna, joten saan keskittyä kouluun kunnolla (kun vielä käyttäisin kaiken ajan hyväkseni).


131

Päivän asuna toimi Englannista ostetut farkut ja kauluspaituli. Paidan väri on kivan hempeä ja mielestäni se käy farkun kanssa kivasti. Farkuista puheenollen, nuo farkut ovat ehkä mukavimmat koskaan omistamani. Mahdottoman pehmeät ja vyötärökin on melko korkea, jolloin kyykistelyt sun muut onnistuu vilautteluja pelkäämättä. Molemmat vaatekappaleet ovat Primarkista ostettuja.

134

Ja mukavuudesta voi jatkaa puhetta maailman parhaisiin kenkiin! Tuleepas tästä nyt hehkutusta mutta hyväksi havaitut löydöt on mukava jakaa :) Nuo Biancon kiilanilkkurit ovat palvelleet minua viime syksystä eli olen rämpinyt niillä loskassa ja pakkasessa, mitä niiden vieläkin hyvästä ulkonäöstä ei välttämättä uskoisi. Kenkien hoitaminen ja suojaaminen on helppo taikakeino siistin ulkonäön säilyttämiseksi.

136


139

Keittelin tuossa äskettäin kahvit ja koska purut olivat melkein lopussa, lisäsin sekaan kaakaojauhetta. Hyvä keino myös muuten vaan jos haluaa saada kahviin ripauksen suklaista makua! Illaksi tiedossa on kymmenen artikkelin lukeminen ja huomenna on sitten tarkoitus kirjoittaa niistä essee. Nappaa vaan surullisen vähän koko homma. Huomaa jo, että kevät on pitkällä ja motivaatio koulun suhteen alkaa hiipua. Varsinkin loman jälkeen on vaikea totuttautua takaisin arkeen.

141
Ihania artikkeleita, joiden sivumäärä nousee johonkin 150:neen sivuun. Voi olla, että illalla silmä luppasee helposti! Toivottavasti teillä muilla on jotain kivempaa tekemistä illaksi :) Eikun heipat vaan!

Ei kommentteja: