tiistai 12. huhtikuuta 2011

Pub Golf

"Pub Golf (also known as Bar Golf) is a recreational drinking game, involving a selection of either nine or eighteen pubs creating a "course" to be played by two or more people. It is essentially a pub crawl made into a game" -wikipedia

Viimeisen Bournemouth illan ohjelmana oli juhlia Jirkan kurssikaverin syntymäpäiviä pubi golffin merkeissä. Käsitteenä tämä oli ainakin minulle ennen aivan täysin tuntematon mutta ei ainakaan hankala ymmärtää, sen ollessa Bar crawl joka on muutettu peliksi. Tarkoituksena oli siis kiertää pubista/baarista toiseen juoden jokaisessa uusi juoma, ja mielellään joka kerta eri juoma. "Oikeaoppisesti" pelatessa on sääntöjä useita ja rangaistuksiakin tulee, mutta tälläkertaa meno oli melkoisen leppoisaa noiden osalta. Meille pirkka-ihmisille ajatus yhden juoman ostosta joka baarista oli aika järkyttävä, joten päädyimme Kiran ja Jirkan kanssa ostamaan juomia vuorotellen. Tämä oli fiksu veto, sillä säästeliäisyyteemme kuuluen, oli Lidlin 2litran siideripullon(n.2£/2L) tai toisenkin sisältö hävinnyt jo ennen matkaan lähtöä.

IMG_8226
IMG_8229
IMG_8230
Etkojen etkot pidimme Jirkan luona, josta suuntasimme yhden juhlian luokse jossa kaikki tapasivat kahdeksan aikoihin. Yllätykseni paikalla oli 20-30 ihmistä, joista melkeinpä kaikki olivat pukeutuneet Golf asuihin. Meidän osaltamme asuihin panostaminen oli hieman säälittävää, mutta en ollut ainakaan itse henkilökohtaisesti pakatessani ajatellut tuoda golf vaatteita mukanani?
IMG_1527

IMG_1531

IMG_1542

IMG_1534

IMG_1543

IMG_1526
Alunperin suunnitelmana oli kiertää n.9 pubia, jotka oli kaikki listattu reitiksi jota oli helpoin kulkea. Loppujen lopuksia matkalta löytyikin muutama extra paikka, ja pari listalla ollutta kuppilaa jäivät kokonaan pois. Toisin kuin perinteisessä pelissä, kiersimme baareja kaikki yhdessä porukassa, eikä suurempaa kilpailua ollut menossa. Ilta oli oikein mukava ja onnistunut. Kiralta aika meni tutustuessa uusiin ihmisiin, joista itse olin suurimman osan jo tavannutkin syksy reissuni aikana. Tuli maisteltua kivoja uusia drinkkejä, joista traffic light oli ehdoton suosikkini. Karaoke myös raikui ja tanssilattiaakin otettuun haltuun koko porukan voimin.

Tutustukaahan peliin tarkemmin TÄÄLTÄ

Ei kommentteja: