perjantai 1. huhtikuuta 2011

Lärviä tiskiin

Heiheiheeiii! Täällä pahimman stressin ja kiireen yli päässyt opiskelijatyöläinen :D Pitäisi varmaan koputtaa puuta, mutta tällä hetkellä tilanne tehtävien asioiden suhteen näyttää inhimilliseltä. Jes. Alustava versio kandista on nyt lähetetty, joka tarkoittaa, että suurin työ on nyt sen osalta tehty! Helpottaa kummasti oloa :)

Photobucket

Tällaisessa vaatecombossa menin eilen. Olen useaan otteeseen yrittänyt laittaa noita vaaleita farkkushortseja päälle, mutta aina ne ovat tuntuneet liian kevyiltä ja keväisiltä. Eilen ei enää kuitenkaan, joten kai tuostakin voi päätellä kevään olevan tulossa! Jeij!

Photobucket

Huomenna on lähtö Englantiin, mikä on aivan mahtavaa. Ihana päästä hetkeksi pois työn ja opiskelun parista, joita on riittänyt vähän liiaksi viime kuukausien aikana. Pitkästä aikaa pääsee rentoutumaan oikein kunnolla ja vielä näkemään velikultaakin. Ja itse asiassa tämä on minun ja Isan ensimmäinen yhteinen reissu kahdestaan jonnekin. Kunnon sisarusreissu siis <3

Photobucket

Aiheet pomppii nyt aivan minne sattuu mutta tässäpä vähän parempaa kuvaa eilisestä kampauksesta. Kuten olen aikaisemminkin maininnut, olen käsi mitä tulee hiusten laittamiseen. Ja vaikeinta mielestäni on saada sellainen huolettoman näköinen kampaus, jotka miellyttävät omaa silmääni eniten. Eilen onnistuin missiossani kuitenkin kelvollisesti. Kai.

Photobucket

Tänään on hirveästi tekemistä siivoamisesta pakkaamiseen. Olen nyt monen kuukauden ajan pystynyt ajattelemaan oikeastaan vain päivän kerrallaan kaiken kiireen vuoksi ja sen vuoksi tämä reissu tulikin yllättävän nopeasti. En ole miettinyt yhtään mitä pakkaisin mukaan, vaikka pakkaukset tulisi olla harkittuja Ryanairin tiukkojen ja alhaisien painorajoitusten vuoksi. Ja täytyyhän laukussa olla tilaa uusille räteille!

Photobucket
Jotta vähän muutakin kuin lärviäni, niin tässä kuva joka on otettu kello kahdeksan jälkeen. Maanantaina töistä lähtiessäni mietin hetken, että olenko sulkenut liikkeen liian aikaisin kun oli niin valoisaa. Kellojen siirtäminen ja kevään lähestyminen oli onneks syy valoisuuteen, mutta miten piristävältä iltojen valaistuminen tuntuukaan!

Katsotaan ehdinkö kirjoitella mitään ennen reissua mutta palaillaan viimeistään sitten Englannin maaperältä! Jee se on perjantai taas <3


Ei kommentteja: