perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pepsodent White Now

Pääsin Buzzadorin kautta testaamaan Pepsodent White Now hammastahnaa. Tiistaina kävinkin sitten hakemassa pakettini postista. Sain itse testattavaksi Pepsodent White Now Ice Cool Mint hammastahnan ja Pepsodent White System-hammasharjan. Lisäksi sain kasan pieniä näytehammastahnoja jaettavaksi ystävilleni.
096
097
En ole itse koskaan pahemmin uskonut hammastahnojen valkaisevaan vaikutukseen, joten odotinkin mielenkiinnolla tuotteen testaamista. Pepsodent White Now lupaakin käyttäjälleen valkoisemman hymyn välittömästi jo ensimmäisellä harjauksella, joten pakkohan tätä oli testata.
103
EJ
Tässäpä ensiharjauksen tulos erään hammasrivistön esittelemänä. Oma purukalustonikin vaaleni heti hieman, mutta siitä ei ole kuvaa. Minun on testattava tuotetta kuukauden ajan, harjaten hampaani aamuin ja illoin, ja en malta odottaa tulosta kuukauden kuluttua. Suosittelen ehdottomasti tuotteen kokeilua, sillä hampaiden valkaistumisen lisäksi tahnan hyviä puolia ovat sen raikkaus ja hyvä maku. Makuja on kaksi, joten tämän minun testaamani maun lisäksi löytyy myös Glacier Fresh maku, jota aion kyllä myös testata myöhemmin. 

Jos jotain muutakin kiinnostaa päästä testaamaan tuotteita niin käykään Buzzadorin sivuilla tutustumassa asiaan. Jos päädytte tekemään käyttäjätunnuksen, niin värvääjäksenne voitte ilmoittaa käyttäjätunnukseni impv.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mulla oli toi sama buzzaus 4v sitte :D

pientä kierrätystä

Melli and Bella kirjoitti...

Anonyymi: No tämä minun maku on 2010 lanseerattu, mutta voi olla siis toi vanha. Ja kannattaahan sitä hyvää tuotetta mainostaa vielä vuosienkin jälkeen :) -B

Anonyymi kirjoitti...

aaaaaa nii joo toi oli joku maustettu hässäkkä ! joo sitte oli ihan muut tahnat meikällä !