tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tiistai ja ostokset

Heippa höpöt!

Tämä päivä on mennyt ihanan rauhallisesti muttei kuitenkaan tylsästi ja illaksi päivä vaan paranee :) On ollut ihan mahtavaa kun on oikeesti pitkästä aikaa saanut viettää muutaman päivän tehden ainoastaan asioita, joista nauttii. Eilen pörräsin kaupungilla ja kolusin kirppikset läpi ja myös urheilemaan ehdin jopa kaksi kertaa. Ihmeiden aika ei ole ohi!

Mutta nyt takaisin tähän päivään. Kuvailin aamulla viime viikkojen ostoksiani, joita ajattelin täällä nyt muutaman seuraavan postauksen yhteydessä esitellä. Kuvailun jälkeen riensin bodypumpiin ja sen verran tärisi jo koko kroppa treenatessa, että tiedän huomisesta tulevan tuskainen päivä! :P Tietääpä ainakin tehneensä jotain. Koululla murkinoinnin jälkeen suuntasin takaisin kotiin pienille nokosille <3 Voisko elämä aina olla tällaista, pliis?

032
Tällaisissa hyvin rennoissa vetimissä pörräsin tänään menemään. Yksi mainitsemisen arvoinen kevään ihanuus on se, että pääsee käyttämään taas nahkatakkia!


031

Kuvassa kaksi ostosta Englannista eli collarit ja punaiset tennarit. Molempia olen ehtinyt käyttämään jo useampaan otteeseen ja varsinkin noille housuille minulla oli suuri tarve. Pelkään kyllä, että ne juurtuvat päälleni enkä enää muuta halua käyttää :D Ja molemmat ostokset on Primarkista

035

Keväinen kuva reittini varrelta. Hiekaton asfaltti ja sininen taivas <3 Nyt vaan lehtiä puihin, kiitos!

028

Näissä vetimissä olin siis liikkeellä ja tässä vielä hieman aamupöhnää huomattavissa habituksesta :D

Nyt sit niihin ostosten tarkempaan esittelyyn. Tässä osassa esittelen housut, kengät ja laukun. Sen verta tuota tavaraa oli, että koin mielekkäämmäksi kaikkien kannalta jakaa näitä nyt osiin.
027

Eli tässäpä housut, jotka ei kyllä pääse yhtään oikeuksiinsa. EIkä niistä kyllä edes yhtään huomaa millaisia ne ovat. Päällä nuo kaikki tullaan vielä näkemään useasti, joten no worries. Beiget Zarasta, punaiset H&M ja mustat kirppis.

026

Löysin tämän keväisen ja juuri sopivan pienen laukun New Lookista. Hintaa sille jäi vain viisi puntaa jonkun kampanjan vuoksi.

025

Ballerinat Primarkista. En ollut varannut mukaani Englannin yllättävän lämpimiin keleihin sopivia kenkiä, joten jotkut oli ostettava. Tykkään väristä ja kuosista :)

021

Myöskin bilekengät matkasta uupuivat, joten pakkohan sellaisetkin oli sitten hankkia. Nämä ovat New Lookista ja opiskelija-alen jälkeen hintaa taisi jäädä joku 15 puntaa. Todella hyvät jalassa ja tuo värikin miellyttää kovasti tällä hetkellä.

Nyt täytyykin jo kiirehtiä laittamaan naama kuntoon ja vaihtamaan collarit pois, koska suuntaan ystäväni synttäreitä juhlistamaan. Tarkoituksena pelailla pelejä ja kai myös vähän syöpötellä ainakin suklaakakkua. Hih!

Vähintään yhtä kivaa tiistaita myös kaikille ruudun toisella puolella!

Ei kommentteja: