torstai 21. huhtikuuta 2011

Aamupalaa ja vaatteita

Huomenta vuan!

Päivä starttasi täällä Jyväskylässä hyvissä ajoin jo puoli kasin pintaan. Rakastan nukkua pitkään mutta toisaalta on kiva herätä aikaisin, jolloin aamuisinkin ehtii puuhailla yhtä sun toista. Olen varmaan useimmista ihmisistä eroava siinä, että suuntaan suoraan sängystä keittiöön aamupalalle. Monen ei tee mieli ruokaa aamuisin mutta minä ainakin olen poikkeus! Löytyykö muita kaltaisiani?

005
Esittelinkin blogin alkuaikoina perusaamiaiseni, jota olin nauttinut useamman vuoden ajan. Muutama kuukausi sitten tämä traditio kuitenkin muuttui ja tällä hetkellä syön joka aamu puuroa vadelmamehukeitolla murojen ja jogurtin sijaan. Tänä aamuna ekstrana oli kahvin kanssa nautittu palanen marjapitkoa.

002
Jotta pullaa voi syödä oikein hyvillä mielin, kuuluu urheilu myös perusarkeeni. Tällä hetkellä lihakseni ovat järkyttävän kipeät tiistaisen pumpin jäljiltä, että kävelyni muistuttaa lähinnä vaappumista :D Reissun ja koulukiireiden takia urheiluun tuli lähes kahden viikon tauko ja sen todellakin huomaa. Tämä kipu on nimittäin jotain aivan kauheata. Tänään ajattelin kuitenkin uskaltautua taas Satsille Bodycombatiin. Toivotaan ensinnäkin, että pääsen kävelemään sinne asti ja toiseksi sen vähentävän kipua.

Ja ostosten esittely jatkuu. Tässä postauksessa esittelyyn pääsee viime viikkojen kirppariostokset. Pidemmittä puheitta:
020
Tykästyin tämän paidan väriin. Hintaa oli muistaakseni 3 euroa.
019
Tämä Zaran keltainen paita maksoi myös kolme euroa. Mikään ihan paras tämä ei ollut ainakaan sovittamieni vaatteiden kanssa mutta ehkä saan sen yhdistettyä kivasti vielä johonkin. Ja jos en saa niin voisin kuvitella Isan tykkäävän tästä, vai?

018
Tätä lyhyttä toppia en ole vielä ehtinyt edes sovittamaan :D Väri oli kuitenkin ihanan pirteä ja voin kuvitella tämän päälleni kuumana kesäpäivänä valkoisen topin ja farkkushortsien kanssa esmes. Tuo väri tykkää myös ruskettuneesta ihosta. Ja hintaa oli 35 senttiä.

017
Ja valkoinen pitsi-ihanuus! Silkkaa rakkautta <3 Tällaisia näkee nyt kaupoissakin mutta vinkaan suuntamaan myös kirppiksille jos pitsisiä vaatekappaleita on hakusessa. Sieltä löytyy uniikkeja vaatteita välillä naurettavan edullisesti. Tästä maksoin 70 senttiä ja luulenpa, että kaupassa tuo olisi ollut vähintään 15 euroa.

001
Tässä kuvaa ystävieni järjestämästä tarjoilusta toissapäivältä. Vietän tänään pitkästä aikaa iltaa työkavereideni kanssa ja innostus on huipussaan. Istumme iltaa minun luonani ja tarkoituksenani on väsätä myös hieman naposteltavaa tarjolle. Jos pääsen edes puoliksi yhtä hyvään lopputulokseen kuin ystäväni niin minulla ei ole hätää. Tuloksesta infoa varmasti jo huomenna! Nyt täytyy aloittaa siivoaminen. Hyvä kutsua ystäviä kylään, koska silloin tekee mieli laittaa paikat kuntoon ja siivoaminen on paljon mukavampaa.

Mutta nyt rätti heilumaan! Adios :)

Ei kommentteja: