maanantai 18. huhtikuuta 2011

Soppa kaikilla mausteilla

Hei maailma!

K-Melli on takas samassa maailmassa muiden ihmisten kanssa... Viime viikko meni eka kandia viimeistellessä ja sitten yhden maailman huonoimman artikkeliesseen parissa. Paljon ei siis ollut hurraamista esimerkiksi viikonlopussa mutta onneksi tuleva viikko näyttää ihan erilaiselta! :))

002

Elättelin viime viikolla kuitenkin toiveita, että oisin kerennyt tännekin kirjoittamaan ja muutamat päivän asut tuli sen vuoksi kuvattua. Optimismi ei toiminut, joten saatte nyt nauttia tällaisesta päättömästä postauksesta, jossa on kuvia useammalta päivältä.

003

Tämä asu on lauantailta, jolloin olin kahden viikon tauon jälkeen töissä. Englannin reissun jälkeen oli jo jopa ikävä töihin mutta voi sanoa, että onneksi eka loman jälkeinen vuoro oli vasta lauantaina kipeilyn ja koulukiireiden takia.

010

Näin iloiselta näyttää edellisenä päivänä kandidaatintyön palauttanut likka. Melkein meinas masentaa, että yli puolen vuoden kestäneen urakan jälkeen ei päässyt edes juhlistamaan yhtä kuitenkin aika hienoa etappia omassa elämässä, kun uudet deadlinet paukku niskassa. Noh, kyllähän sitä vielä ehtii juhlimaan esimerkiksi vappuna ;)

011

Vähän murkinakuvia myös. Aamiaisen jälkeinen välipala tai voi tuota kutsua kai myös päivän toiseksi aamiaiseksi. Jälkiuunileipä on kyllä hyvää!

013

Tässä taasen asua sunnuntailta, jolloin olin myös töissä. Ihana kun voi jo mennä pikkukengissä ja paljaat nilkat vilkkuen <3 Yhdistin asuun myös ensimmäistä kertaa vyön, jonka olen ostanut varmaan vuosi sitten kirppikseltä. Tuohon asuun se natsasi veikeästi.

014


015

Ja eilisen murheenkryyni oli viruksen valloittama läppäri. Taistelin virusta vastaan kieltämättä yli neljä tuntia töiden jälkeen ja olin niin turhautunut. Siinä vaiheessa kun sain viruksen poistettua, tuli tirautettua pari turhautumisen kyynelettä... Koko ilta oli mennyt aivan hukkaan kun olin pää punaisena pähkäillyt ongelmaa ja esseeartikkelikin oli pakko saada valmiiksi tuon illan aikana. Hyvään aikaan siis sattui tämä äksidentti. Nyt alan jo toipumaan tuosta kokemuksesta.

001

Ja jotta jorinat voi lopettaa hyvällä mielellä niin tässä kuva viime viikon maukkaimmasta ruuasta, jota pistelin kyllä poskeeni kolmena päivänä :D Täysjyväpastaa, tonnikalaa, mozzarellaa, tomaattimurskaa ja basilikaa. Helpompaa ruokaa on vaikea keksiä!

Kaikille kivaa starttia viikkoon ja lupaan palailla langoille viime aikoja useammin :)

1 kommentti:

Heini kirjoitti...

Tsemppiä Kira! Toivottavasti oot jo parantunut! Ahkera oot kyllä ollut kandin ja artikkelihommien kanssa! Nyt ainakin huokaistaan kun kandit on pois alta, ja sit ko tuun jkylään niin syyän VALTAVAT munkit/pullat/muffinssit/kakkupalat tän suuren etapin kunniaksi! :) puss och kram!