keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

I have a pink secret !

Mä en ole kyllä koskaan ollut kovin tarkka kosmetiikkatuotteiden suhteen. Meikeissä esim on kyllä suosikkeja kuten Make Up Store ja hiustuotteissa tykkään erityisesti Cutrinista. Vaikka suosikkeja löytyy ja joskus olisi ihana panostaa, niin yleensä päädyn hinnaltaan edullisempiin tuotteisiin ja tuhlaan rahani mieluummin johonkin muuhun kun huippuhyvään ripsiväriin tai hiuslakkaan. Yksi kosmetiikkamerkki on kuitenkin saanut Pirkka-Isankin joskus törsäämään ja se on Victoria´s Secret.
004
Se tuoksu, se tuoksu! Ohlala! Muistan vieläkin ensimmäisen kohtaamisemme Love Spell kosteusvoiteen kanssa... Tämä tapahtui vaihto-oppilasvuoteni aikaisena jouluna, kun sain cheerleading valmentajaltani lahjaksi kyseisen tuotteen, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Love Spell on vieläkin lähes kolmen vuoden taipaleemme jälkeen Victorian perheestä suosikkini, mutta muitakin lemppareita olen ehtinyt löytämään. Enchanted Apple on ollut viime aikoina kovassa käytössä, ja purkkikin alkaa olla tyhjillään. Jenkeistä näitä on tullut raahattua Suomeen, itselle sekä tuliaisiksi, ja ne eivät petä koskaan. Naureskelin viimeisellä Jyväskylävierailullani Kiralle, joka on käyttänyt omia minulta saamiaan tuotteita niin säästeliäästi, etteivät ne varmasti lopu ennen seuraavaa tuliaisten saanti kertaa. Myös vuosittainen joulupakettini Jenkki-perheeltä sisältää aina jonkin uutuus tuotepaketin.
008
005
009 (2)
Tuotteiden ihanat tuoksut säilyvät yllättävän pitkään, varsinkin verratessa muihin kaltaisiinsa. Varsinkin viime vuoden aikana sain koulussa aina paljon kommenttia siitä, miten aina tuoksu Love Spell:iltä. 
010
011
Ja hei, oonko ainut joka rakastaa sitä kun kaupasta saa kauniin kauppakassin, joka vielä kaiken lisäksi koristellaan ihanilla papereilla? Vielä parempia on laatikot, joita tulee useasti Victoria's Secretin vaatteita ostaessa, oih!
013
Body lotioni:t ja body butter:it ovat olleet minulla eniten käytössä, mutta tykkään erittäin paljon myös body mist:teistä joita suihkuttelen vartalooni aina suihkun jälkeen. Myös hajuvesiä ja body washia on tullut käytettyä. Ensi kesänä aion tutustua myös Victoria's Secretin meikkeihinkin, sillä varsinkin joku herkullinen huulikiilto kiinnostaisi!
014 (2)
015
018
Meidän kaikkien harmiksemme Suomesta kauppa uupuu, ja tuotteiden tilaaminen tulee kalliiksi tullimaksujen takia... Onneksemme liikkeitä löytyy useilta isoilta lentokentiltä Euroopankin puolella, joten sinne siis! Ja tässäpä yksi lisäsyy lähteä vierailemaan rapakon toisella puoella!

Ei kommentteja: