tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kevät alkoi nyt!

Minä tulin nyt siihen tulokseen, että tänään oli ensimmäinen kevätpäivä. Kevätfiilikseni aikaan sai suurimmaksi osaksi pyöräkauden korkkaaminen. Olen ahkera pyörällä ajaja, joka ei johdu ainoastaan siitä että en omista vieläkään ajokorttia, vaan nautin pyöräilystä ja se on niin kätevää. Kotimme mahtavan sijainnin vuoksi ei julkisten käyttäminen ole todellakaan tarpeellista, ja vaikka olisikin tarttuisin silti mieluummin pyörään. Kävelykin kiinnostaa monesti enemmän kuin bussilla tai autolla ajeleminen. Tosin joskus laiskuudessani ja tarvittaessa nöyrryn pyytämään autokyytiä millon keneltäkin, enkä ole ainakaan välttynyt kysymyksiltä ajokortittomuuten syistä. Suurimpana syynä kortin puuttumiseen on varmaan sen hinta, mutta melkeinpä yhtä paljon painaa se fakta että en tarvitse sitä juuri nyt mihinkään, enkä vielä varmaan aikoihin. Voisin muutenkin pitkälläkin tulevaisuudessa kuvitella itseni ilman ajokorttia, sillä autohan on tunnetusti erittäin huono sijoitus. Ja jos nyt vaikka omalta osaltani säästäisin luontoa sitten siinä, että pysyn kaukana ratista? En haluaisi ainakaan joku päivä herätä siihen todellisuuteen, että olen liian laiska liikkumaan pieniäkin matkoja ilman autoa. Vaihto-oppilasvuoteni aikana taisin kävellä pisimmillään n.1km matkan kerralla... Surullista, mutta totta. Siellä ei pahemmin käsitettä "kävellen" tunnettu, eikä pyöriäkään pahemmin näkynyt. No se siitä sitten. Pointti oli kuitenkin se että KEVÄT ON TÄÄLLÄ!!!
005
004

Päädyttiin Jirkan kanssa pyörimään kaupunkiin ja kakkukahveille(Jirka kakkuili, minä vain maistoin...) Houkutukseen tämän näköisinä.
006
013
020
Laukkuna toimi eilinen ihana kirppislöytö - 2€
016
 shortsit: H&M
sukkahousut: Primark
toppi: Forever21
balleriina: Walmart
huivi: Kirppis
tekonahkatakki: H&M
aurinkolasit: primark
021
nam<3

Kävimme myös ahkerina mamman ja Jirkan kanssa äänestämässä postilla. Olin itse alunperin suunnitellut oikeana vaalipäivänä äänestämistä, mutta alustavana suunnitelmana olisi suunnata viikonlopuksi Joensuuhun, joten päätin hoitaa tuon jo alta pois.
Keväänmerkkinä toimi myös terassien aukeaminen ja kävinkin tyttöjen kanssa istuskelemassa Kuopion torin Mualiman Napa ravintolan terassilla muutaman hetken äänestämisen jälkeen.

Ei kommentteja: