keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Loput ostoksista

Ja taas joudun myöntämään, että terve pitkästä aikaa! Kaikki on ollut yhtä hulinaa ja aika on ollut ihan kortilla. Valitettavasti blogi on osaltani joutunut vähän paitsioon kun kouluhommat ovat kasaantuneet ja ne on ollut pakko saada tehtyä. Perjantaina helpottaa mutta sitten onkin vappu ja luultavasti koko viikonloppu menee rientäessä mm. Tampereella ja sitten täällä Jyväskylässä opiskelijakarkeloissa :) Kivaa mutta hektistä!

Nytkin luvassa on vain tällainen pikainen postaus, jossa esittelen loput ostokseni Englannista. Olkaa siis hyvä :)

015
Tämä haalarihässäkkä löytyi Primarkista ja kuten arvata saattaa ei hinta silmiä kirvellyt. Odotan niin kovasti, että pääsisin käyttämään tätä kuumalla kesähelteellä<3

014
Mopsi<3 Niin suloinen toppi, ettei sitä kauppaan voinut jättää!

012
013
Näitä molempia olen jo ehtinyt käyttämään ja varsinkin farkkutakki on ollut päälläni useaan otteeseen. Tuo pitkä toppi on materiaaliltaan ihanan pehmeää ja joustavaa mutta kuitenkin sellaista, joka ei lörpähdä käytössä. Inhoan sellaisia lörpähtäviä vaatteita suuresti ja nykyään pyrin kaikin keinoin välttämään sellaisten ostelun.

011
Tämä toppi vilahtikin jo Isan edellisessä postauksessa. Väriä, väriä, väriä!

010
Hyvin samaa sarjaa kuin edellinen, mutta vain hennommassa värissä.

007
Tämän lyhyen jaketin olen ostanut ihan täältä Suomesta henkkamaukalta. Olen nyt tykästynyt kovin noihin lyhyisiin malleihin varmaan osittain sen vuoksi, että chinot ja muut löysät housut ovat lisääntyneet vaatevarastossani. Pyrinkin yhdistelemään asuja silleen, että jos alaosa on löysä niin yläosa olisi tiukka. Ja toisinpäin :) Näytän aivan pussilta jos kaikki on päälläni löysää.

Mutta nyt on pakko palata tältä mukavalta tauolta takaisin kouluhommien pariin. Ei kiinnostaisi mutta välillä on pakko! Kuulemisiin :)

Ei kommentteja: