keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kohti YO-hiuksia

Tein tässä joku aika sitten päätöksen, että haluan yo-juhliin vähän vaaleemmat hiukset. Muutenkin kesällä tuntuu turhalta pitää tummaa, koska aurinko vaalentaa mun hiuksia aina kiitettävästi. Suuntasinkin siis tänään aikaisin aamulla Kuopion Ammattikoululle raidoittamaan ja leikkaamaan hiukseni ja tässä on tulokset:

ENNEN:
003
0053

JÄLKEEN:
014
01011
016
Hurjaa muutosta ei tapahtunut, mutta tarkoituksena olisikin vielä viikkoa ennen lakkiaisia ottaa sama uusiksi. Kuvat ei muutenkaan nyt tee ihmeitä, ja tummentavat tuota väriä hieman. Amiskalla en ole aikoihin käynyt kampaajalla, mutta nuorempana siellä tuli käytyä ihan kiitettävästi. Hintaa tuli leikkaukselle ja raidoille 15€, eli hurjan halpa, ja olen oikein tyytyväinen. Sain jopa pyyntöä hiusmalliksi tulevaan Taitaja-kisaan eli Ammattitaidon SM-kisoihin, joka järjestetään tänä vuonna Kuopiossa, mutta en uskaltanut lupautua koska en olisi hirveän innokas turhan erikoisesta hiustyylistä lakkiaisia ajatellen.
Asiasta puheen ollen tilasin juuri lakkiaismekkonikin Asokselta, vaikka alunperin olinkin puhunut Ebay tilauksesta. Nyt vaan peukut pystyyn ettei kellään ole samanlaista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kivat hiukset! :)

Melli and Bella kirjoitti...

Anonyymi: Kovasti kiitosta! :) -B

jonna kirjoitti...

tykkään kovasti! :) täytyy itekki suunnata kampaajalle!!