torstai 21. huhtikuuta 2011

Tenniskauden avaus

Kuten otsikko kertoo, me päätettiin Jirkan kanssa avata tenniskausi tiistaina. Tenniksen pelaaminen oli myös oiva tekosyy päästä käyttämään ihania uusia kirppikseltä löydettyjä collegehousujani! Pieneksi pettymykseksi verkkoja ei oltu kentille vielä laitettu, mutta se ei meidän menoa kyllä hidastanut. Pelasin tennistä koulun joukkueessa vaihto-oppilasvuotenani, ja siitä se innostus sitten lähti. V-Ovuoden jälkeen tenniksen pelaaminen on kuitenkin jäänyt vähemmälle, koska harvat ystävistäni innostuvat lajista, joten pelikavereita on harvassa. Tennis on ehdottomasti lemppari urheilulajejani uinnin ja voimistelun lisäksi. Sitä pelatessa ei koskaan ole tuskallista "liikkua".
001
Jenkeissä pelasin ystäväni mailalla, koska en tuntenut tarvetta ostaa uutta, mutta heti Suomeen tultuani hankin Headin Ti.3000 mailan. Valitettavasti maila on omaan makuuni hieman liian painava ja kämmenosakin vähän turhan paksu, enkä ole vieläkään täysin tottunut sen kanssa pelaamiseen. En ikinä olisi ajatellut, että itselleen oikeanlainen maila olisi niin tärkeä. Ehkäpä uuden hankita ei olisi pahitteeksi, ja voisin lahjoittaa omani Jirkalle. Mailasta viis, oli ihana pelata pitkästä aikaa!   
005
007
037
Tällä hetkellä odottelen innoissani Helsingistä tulevan ystäväni Jaanan saapumista kylään. Jaana ei ole neljään vuoteen vieraillut lapsuutensa kotikaupungissa Kuopiossa, ja nyt oli korkea aika palata takaisin ja viettää pääsiäinen meillä!

Ei kommentteja: