perjantai 26. elokuuta 2011

Viikko sitten

Paita - Forever21
Shortsit - Kirppis(Gina)
Vyö - Äitin kätköistä
Kengät - H&M lastenpuoli
Laukku - Kirppis

Kuten Kirppu mainitsikin, mun ei pitäny lähteä minnekkään viikko sitten perjantaina. Istuin urheasti vielä kotona Kirdeä odottelemassa yhdeksän aikoihin, kunnes sain puhelun ja suuntasin Jirkan kanssa Ennin luokse moikkailemaan ystäviä. Otin sitten yhden drinkin, ja siitä se ajatus sitten lähti... Loppujen lopuksi löysin itseni Passionista klo 1 etsimässä laukkuani jonka luulin tulleen varastetuksi. Paniikki iski, koska laukusta löytyi myös työavaimeni, eikä henkkareiden ja pankkikorttienkaan uusiminen houkutellut. Käänsin koko baarin ylösalaisin ja masentuneena soitin lopulta Jirkan hakemaan minut, josta herra ei ilahtunut. Seuraavana päivänä hain laukkuni nöyränä alepubista, jonne Passionin löytötavarat viedään... Laukkuni oli tippunut tanssilattialla kajarien väliin. Pieni helpotus siis siitä. Kissaolo jatkui pitkälle iltaan lauantaina, ja päikkäreiden jälkeen oli aika suunnata Kiran kanssa tupareihin. Anoin ihanalta siskoltani armoa, että saisin jäädä kotiin vaan nukkumaan, mutta armoa ei tullut ja sitä mentiin taas. Sunnuntaina vedin kevyen 12h työvuoron joka ei ollut helpoimmasta päästä. Että sellainen oli viime viikonloppua, mitäs sitä nyt keksisi? Tänään ainakin Jirkan synttärijuhlat ja mulla on jopa tiistaihin asti vapaata. Ajattelin tosin hyödyntää vapaani ja pakkailla. Nyt suuntaan kuitenkin kelalle ja pankkiin hoitamaan aikuisten asioita! Heippodei!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oot aivan ihana Isa!
Odottelen joka päivä innolla päivityksiäsi. Toivottavasti jaksat koulun ohella kirjoittaa paljon Englannissa! En malta odottaa miten arki lähtee sujumaan sulla siellä.
Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä pakkailuihin + töihin! =)

Melli and Bella kirjoitti...

Apua kiitos ihanasta kommentista, pistit mut kyllä hymyilemään! Enköhän mä kirjottele sieltäkin aika samalla tahdilla, ellen sitten löydä jostain sitä superkoulumotivaatiota jota olen etsinyt jo pitkään :D Huippua viikonloppua sinne myös!