keskiviikko 31. elokuuta 2011

Ääniä hiljaisuudesta

Hellou nyt toodella pitkästä aikaa. Tauko bloggaamisesta on tällä kertaa johtunut aivan muusta kuin minusta... Eli nettitikkuni meni lakkoon viime viikolla ja sain uuden tilalle maanantaina. Katsotaan nyt, että miten se tulee toimimaan... 

Viimeisiä "lomaviikkoja" on vietetty kavereiden kanssa pääasiallisesti mutta on sitä töissäkin tullut piipahdettua. Ensi maanantaina se koulukin starttaa lähes neljän kuukauden tauon jälkeen ja fiilikset asiata kohtaan ovat vähän ristiriitaiset.

Mutta toivotaanpa, että pääsen tänne taas päivittelemään useammin kuin kerran viikossa. Nyt riennän lounasrehveille ystäväni kanssa vaikka syysflunssa yrittääkin kovasti nujertaa minut!

Kuvina toimii ystäväni tupareilta otetut kuvat viikonlopulta, jolloin piipahdin Kuopiossa.


Photobucket
Photobucket
Pikkusiskokin pääsi mukaan vanhempien tyyppien kemuihin! Tuo olisi ehkä yläasteella ollut kova juttu :D

Photobucket
Juomapeli oli yksi illan suurimmista ohjelmanumeroista.

Photobucket
Ispille  siunaantui pelin inhottavin kortti ja hän joutui kumoamaan lasin, johon oli kaadettu monia eri juomia sekaisin :P Lurps.

Photobucket
Iloiset tyttöset taksissa.

Photobucket
Tämä kuva oli pakko laittaa ja toivottavasti ystävälläni ei ole mitään sitä vastaan :D Niin tunteikasta menoa ja tilanne oli muutenkin aika hulvaton! Tämä kuvassa näkyvä ystäväni halusi mennä laulamaan karaokea, mutta ei jaksanut jonottaa. Hän päättikin astella lavalle seuraavan kerran kun joku laulamaan ilmoittautunut ei tulekaan lavalle. Hän ei joutunutkaan odottamaan kuin muutaman minuutin kun Tiina kuuluteltiin lavalla mutta Tiinaa ei vaan tuntunut näkyvän. Niinpä oli ystäväni vuoro iskeä! Riskinähän oli, että Tiinan lauluvalinta olisi ollut ystävälleni aivan tuntematon :D Kajareista pärähti kuitenkin Stellan Piste ja ystäväni sulosävelet :D

Ei kommentteja: