maanantai 15. elokuuta 2011

Hemma hos mig

Hiljaista on ollut taas osaltani. Vietin koko viikonlopun töissä ja muu aika kuluikin sitten kavereiden kanssa viilettäen milloin missäkin :)

Tässä kuitenkin viimeksi lupailemiani kuvia kodista. Kodista, jossa olen asunut nyt 2,5 kuukautta. Hyvin olen viihtynyt ja varsinkin asunnon sijainti on aivan mahti. Lyhyt matka töihin ja yliopistolle eli niihin paikkoihin, joissa nyt yleensä tulee eniten rampattua.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Siinäpä se sitten olikin koko 33,5 neliön komeudessaan. Varsinkin keittiö ja toiletti ovat oikeita helmiä :D Noh, onneksi en ole maailman tarkin tuollaisista seikoista ja tämän asunnon hyvä puoli on tila. Huoneet ovat korkeita ja asunto on valoisa vaikka seinät huutavatkin raikkaampia tapetteja. Onneksi isukki on lupautunut tulla nyt syksyllä remppaamaan tänne<3

Loppuun vielä yksi kappale, joka on ja luultavasti tulee olemaan ikilemppari. En tiedä, mitä te ajattelette kodista, mutta minulle ainakin se on enemmänkin tunne kuin jokin kiinteä paikka.

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Sullahan näyttää siellä niin viihtyisälle! Millon tuparit? ;D Vanhoissa taloissa on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta kodissasi on ainakin aivan ihastuttavat ikkunalaudat ja tuo seinään upotettu "vitriini"! Ihanat! :)

P kirjoitti...

Nättiä olet laittanut ... :)

Olisitpa aikoinaan nähnyt meidän ekat mörskät ... :)