torstai 11. elokuuta 2011

Ostoksia

Töttöröö, sehän on torstai!

Viime päivät ovat kuluneet tehden ei sitten yhtikäs mitään. Päivien suurimpiin saavutuksiin on kuulunut yliopistolla ruokailu, mitä en kyllä jätä välistä kuin pakosta. Niin paljon se helpottaa sitten muuta päivää kun ei tarvitse kokkailla kotona, jonka vuoksi tiskejä ei synny paljoa ja sitten ei tarvitse tiskata niin usein :D Hirveesti hyvää siis tuossa koululounaassa! Parasta kuitenkin siinä on se, että pääsee olemaan sosiaalinen ja höpöttelemään ystävien kanssa :)

Myös Satsille olen onneksi jaksanut raahata itseäni ja tämän viikon liikuntasuorituksiin kuuluu myös vesihiihto! Ei juma, että se oli huisia!!! En ollut lajia aikaisemmin koittanut ja olin henkisesti valmistautunut jo siihen, etten selviä reissusta hengissä :D Kaikki meni kuitenkin onnekkaasti ja oli super mukavaa.

Photobucket
Päivän asu menneeltä viikolta ja pientä sneak peekiä tästä huushollista. Voisinpa vaikka seuraavassa postauksessani esitellä tämän kopin :)

Mutta nyt mennään ostoksiin, joita olen tehnyt kyllä ihan ennätysvähän tämän kesän aikana. Syksyyn päin kun mennään niin mieli alkaa selkeästi kaipaamaan jo jotain uutta mutta ei pidä nyt innostua vaan harkita, mitä sitä oikeasti haluaa ja tarvitsee :>

Photobucket
Vaalean roosan värinen pitsipaita, mikä näyttää todella kivalta rusketuksen kanssa. Päällä tuo paita on hieman löysä ja se on lisäksi ihanan pehmeä! Tuo löytyi Lindexiltä, missä olikin kaikki aletuotteet ota 2 maksa 1.

Photobucket
Pääsinkin hyödyntämään tuon tarjouksen kun löysin rekistä siistin kauluspaidan. Juuri tuon väristä olen etsiskellytkin eli aivan täydellinen löytö ja istuvuus oli parempi kuin hyvä. Noista kahdesta paidasta maksoin yhteensä vähän alle 6 euroa :)

Photobucket
Nämä shortsit olivat normaalihintaiset H&M:stä mutta en vaan voinut vastustaa niitä. Ihana väri ja näen jo niin nuo päälläni syksyllä ja talvella sukkisten kanssa :> Ja parasta, että niitä pääsee käyttämään jo heti nytkin.

Photobucket
ÄRGHHH. Nyt pitäisi siirtyä imuroimaan. Sitäkin aktiviteettia olen lykännyt jo monen päivän ajan. Ja sitten pitäisi tiskatakin, varata kampaaja, tehdä opintotuen muutosilmoitus yms. Sen olen kyllä taas saanut todistaa, että mitä vähemmän pakollista tekemistä niin sitä vaikeempi ainakin minun on saada yhtään mitään aikaiseksi. Tänään menen jo piipahtamaan muutaman tunnin töissä, joten ehkä tämä nollissa ollut aktiivisuustaso tulee nousemaan!

Nyt ajelemaan imurilla!

Ei kommentteja: