keskiviikko 10. elokuuta 2011

The Perfect Last Day

Viimeistä kokonaista jenkkipäivääni pääsin viettämään kavereiden veneellä. Alex ja Ted on mua pari vuotta vanhemmat identtisetkaksoset, jotka ovat nuoresta iästään huolimatta erittäin menestyneitä. Pojat ostivat muutama vuosi sitten vanhempiensa yrityksen, jota ovat sen jälkeen laajentaneet, ja ostivat jopa vanhemmiltaan lapsuuden kotinsa, jossa asustelevat ystäviensä kanssa. Pojat on oikein meneviä yksilöitä ja tykkäävät erityisesti viettää aikaa järvellä näin kesäisin, ja näin ollen oli oma pikavenekkin hankittava.
Poikien talo muistuttaa mua muumitalosta. Ihana eikö vain?

Päivän ohjelmassa oli siis venelöllöilyä, uimista, naurua ja hyvää seuraa. Muutamat juomatkin saatettiin vahingossa nauttia. Seuranani olivat Tori, Lindsay, Ellee, Mike, Alex ja Ted.
Wakeboarding... Laji jota haluaisin osata, mutta ei... Yritystä löytyi kyllä. Tyttöjen kanssa saatiin neropatti-idea testata tätä vasta liian monen drinksun jälkeen, ja vannottiin onnistuvamme, tosin voltit sun muut hypyt päätettiin jättää kunnialla pojille. Tori päätti olla fiksu ja olla nolaamatta itseään. Lindsayn ja Elleen säälittävien yritysten jälkeen päätin itse viimein näyttää suomalaisena sankarina miten homma hoidetaan. Ensimmäisellä yrityksellä pääsin heti ylös, mutta unohdin kääntää lautani, ja naamallaan sitä oltiin hetkessä. Pojat ylpeinä kannustivat mua, koska oltiin tässä vaiheessa kaikki varmoja että musta tulee tän lajin uusi mestari, VÄÄRIN. Ensimmäinen yritys osottautui parhaakseni, sillä voimat alkoivat hiipua ja kädet lipesivät tangosta joka kerta kun olin pääsemässä ylös. Se siitä sitten, mutta inhoan epäonnistua. Ensi kerralla viisaampana ja alkoholittomana! Kärsin lihaskivuista vielä 3 päivää tämän jälkeen, mutta en kuulema ollut onneksi ainoa.
Täydellinen päivä!
Tässäpä vielä pari videotakin.

Ei kommentteja: