lauantai 20. elokuuta 2011

Nuggetit kartsalla

Kuopiota Kuomat!

Saavuin eilen, oikeastaan yöllä, kotiin Kuopioon <3 Ihanaa olla täällä pitkästä aikaa. Viime viikko meni lööbaillessa, mitä nyt muutaman vuoron töissä kävin pyöräyttämässä. Mikä on tämä syksy, mikä jysähti niskaan ihan varoittamatta ja tuntuu, että se on tullut jäädäkseen. Jouduin käydä jopa ostamassa sateenvarjon!

Jotain spesiaalia tähänkin viikkoon on sopinut, jota edes harmaa ja sateinen keli ei pystynyt perumaan. Anteeksi jo valmiiksi laaduttomista kuvista, monella tapaa :D 

Photobucket
Saimme työporukalla kutsun Heineken Style Nuggetsin Jyväskylän avajaisiin. Niille, joille tämä tapahtuma on vieras, tässä hieman infoa nettisivuilta:  

Heineken Style Nuggets on paikka, josta saa tyylejä nugetteina, pieninä herkkupaloina. Pikaruokalan puitteilla leikkivässä apparel dinerissa tarjoillaan erilaisia komboja. Voit istahtaa loosiin ja tilata vaikka oluen ja kengät. Tai oluen ja paidan. Tai vain oluen. Tila toimii myös klubina. Bassoradion kanssa yhteistyötä tekevä Heineken Style Nuggets -radio aloittaa livelähetyksensä kesäkuussa.

Photobucket
Ihanat työkaverit<3 Kuudesta kahdeksaan kutsuvieraat saivat nauttia talon ruoka- ja juomatarjoilusta veloituksetta. Se passasi ainakin tälle tytölle, joka jo kovin odottelee palkkapäivää D

Photobucket
Photobucket
Harmaa sää ei saanut hymyä hyytymään!
Photobucket
Paikkana toimi kontti. Kontti, joka oli "sisustettu" melko pelkistetysti ja kylmästi. Se sopi kuitenkin tapahtuman henkeen. Voisin kuvitella, että yksi tapahtuman tarkoitus on mainostaa esillä olevia tuotteita ja tuoda niitä ihmisten tietoisuuteen.

Photobucket
Photobucket
Me ainakin mainostetaan hyvin noita juomia :D

Photobucket
Heineken ja seitsemän kääpiötä :P

Photobucket
Illan pimetessä myös lämpötila laski, mutta onneksi järjestäjät olivat varautuneet tuohonkin vilteillä. Työkaverin poikaystävä osasi tuon vilttiin kääriytymisen mahtavasti! Tuleeko teillekin mieleen tästä kuvasta yksi J:llä alkava tyyppi?

Photobucket
Torstai-iltaa viihdyttämässä oli Bongorock: Dj Herkules & Bongo Rhino. En ollut aikaisemmin kuullut heitä mutta tykkäsin kovin. Musiikki sopi tuollaiseen rentoon hengailuun täydellisesti ja Reinon ääni oli samettia ;)

Photobucket
Innokkaimmat pääsivät myös yhteiskuvaan! 

Mahtava ja yllätyksellinen ilta, joka sitten venyi pilkkuun asti. Kiitos ihanat, sekopäiset ystäväni <3

Loppuun vielä musiikkia Reino & The Rhinosilta.


Ei kommentteja: