maanantai 8. elokuuta 2011

The last Saturday

Viimeisenä lauantaina jenkeissä oli vuorossa Tylerin valmistujaisjuhlat, tilaisuus jota täällä kutsutaan Open House:ksi. Periaatteessa koko kaupunki on tervetullut näihin valmistujaisjuhliin, ja tästä syystä valmistuvat pitävätkin juhlia eri päivinä, yleensä tosin kesäkuun aikana. Tylerin perheelle kävin ikävästi viime joulun alla, ja heidän upea talonsa paloi maantasalle. Tämän vuoksi juhlat pidettiin vasta nyt kun uusi talo oli valmis. Paljon ruokaa ja juomaa koko päiväksi, ja esillä on aina myös paljon valokuvia, pokaaleja ja yleensäkkin kaikki High School muistot. Viime vuonna ehdin ravata läpi oikeastaan kaikkien ystävieni juhlat, mutta tänä vuonna nämä olivat ainoat valmistujaiset jonne ehdin, joka harmitti.
Päivällä Torin ja Lindsayn ollessa valitettavasti töissä, menin minä poikien seurana juhliin syömään ja näkemään ystäviä ja heidän vanhempiaan. Pomppulinnassa tuli kuitenkin vietettyä suurin osa ajasta.
Ennen pimeän tuloa kävin kotona pakkailemassa ja nappaamassa kamerani mukaan iltaa varten. Illalla juhlat jatkuivat kaveriporukalla, ja myös muutamien vanhempienkin vahvistuksella. Erittäin perinteiselle tyylillä meni tämäkin ilta.
Beer pongia jälleen. Laji jossa olen huonoakin huonompi.
Huippua seuraa jälleen kerran.
Torin serkku Cole on myös perheineen käynyt Suomessa. Cole kävi muutama vuosi sitten koulunsa jääkiekkojoukkueen kanssa myös pelailemassa Tapparan kanssa.

Siinäpä taas sitä. Kello näyttää puoli viittä, ja itse heräsin vasta tunti sitten... Eilinen 12h työvuoro imi näköjään kaikki mehut minusta. Nyt purkamaan viimeiset tavarat->


Ei kommentteja: