maanantai 8. elokuuta 2011

Mökillä!

Nyt tulee kuvapläjäus viikonlopulta, jolloin pakkasimme eräkamat messiin ja lähdimme mökkeilemään. Porukkamme koostui hyvin sivistyneistä yliopisto-opiskelijoista, joten tiedossa oli jäykkää ja jähmeää menoa. NOT!

Osa porukasta oli siirtynyt luonnon helmaan jo perjantaina mutta meidän autollisemme starttasi vasta lauantaina. Kuskina toimi ihana Viivi, jonka blogista voitte myös katsastaa mökkireissumme tapahtumia.

Photobucket
Photobucket
Löysimme vaivattomasti perille, mitä nyt kaverit eivät meinanneet vastata puhelimeen kun kyselimme mökin tarkkaa sijaintia :D 

Photobucket
Olo kotoisaksi ja eikun vaan nauttimaan erinomaisesta seurasta mökin puitteista :>

Photobucket
Pelasimme Aliasta ja varmaan turha kertoa ketkä voittivat ;) Minä ja Timo tottakai! Timo oli mökin isäntä ja jossain vaiheessa iltaa hän tuli törkeästi hyväksikäytetyksi kun joku meni väittämään, että vietämme Timon 50-kymppisiä halvempien juomien toivossa :D Ollaan me vaan kekseliästä ja ovelaa porukkaa! :DD

Photobucket
Jossain välissä muistettiin myös haukata jotain, vaikka tuo ruokapuoli jäi kyllä aika vähäiseksi kun keskityttyä tuli aivan muuhun.

Photobucket
Peili-leikki menossa! Millonkahan sitä viimeksi oli tullut tuota peliä oltua? Varmaan ala-asteella, joten kyllähän se olikin jo korkea aika pistää pelit pystyyn.

Photobucket
Viivi ja tyttö kukkahaalarissa lähdössä hotellille tanssimaan :)

Photobucket
Tiskillä työskenteli ystävämme Stigu, joka antoi meille juomia kaverihinnoilla :P Täysi lasi punkkua kustansi meiltä kaksi euroa kipale. Not bad.

Photobucket
Parketilla tuli tanssittua hiki hatussa ja parit vaihtuivat lennosta. Oli aivan huikeata ja tämä tanssikeikka oli yksi illan kohokohdista! Taidollisesti emme tainneet säväyttää mutta fiilis oli varmasti korkeampi kuin muilla paikalla olleilla.

Aivan mieletön vuorokausi ja mahtavia tyyppejä! Tästä voisi tehdä perinteen :) 

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Oli kyllä TODELLAKIN huippua! Eiköhän hiillosteta heti keväälläkin Timoa kelien salliessa kutsumaan meidät mökille! :D

Melli and Bella kirjoitti...

Aloitetaan hiillostaminen heti syksyllä ja taas vaan päivämäärä ajoissa lukkoon niin saadaan yhtä hyvä osanotto! Ja yritetään ens kerralla hiillostaa myös meidän makkarat :D