torstai 4. elokuuta 2011

Everything happens for a reason

Mä haluan uskoa, että kaikki tapahtuu koska niin on tarkotettu. Enkä nyt puhu suoraan "kohtalosta" tai väitä että kaikki olis ennalta suunniteltu. Maailman pitää pysyä tasapainossa, ja näin ollen huonojakin juttuja on tapahduttava. Mistäs sitä tunnistaisi hyviä ihmisiä, hienoja kokemuksia tai huippuja asioita, jos kaikki olisi yhtä kivaa? On oltava surullinen, jotta voi olla iloinen. Pitää riidellä, jotta voi sopia. Täytyy pettyä, jotta tietää miltä tuntuu yllättyä. On menetettävä, jotta osaa arvostaa. Joskus on sydämen särjyttävä, jotta voi rakastua uudelleen ja sitä rataa. Haluan uskoa, että kaikista niistä inhottavista asioista joita välillä on koettava, seuraa aina jotain hyvää. 

"I believe everything happens for a reason! People change so you can learn to let go, things go wrong so that you can appreciate them when they're right, you believe lies so that you will eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes, good things fall apart, so better things can fall together." Marilyn Monroe
  
 Vaihdoin aikonaan vaihtarina ollessa perhettä, joka oli vaikeaa, mutta sain uuden upean perheen. Jätin sinne lähtiessä paljon taakseni joka ei ollut helppoa, mutta sain takaisin niin paljon enemmän. Kärsin jo nuorena turhan monta kertaa särkyneestä sydämestä, mutta opin viimein olemaan onnellinen ihan itseni kanssa. Olen menettänyt paljon kavereita vuosien varrella, mutta saanut tilalle ystäviä. Olen ikävöinyt paljon ihmisiä jotka ovat kaukana, mutta jälleen näkeminen on aina sen arvoista. Koulukaverini jenkeissä menehtyi viime kesänä siellä ollessani ajaessaan ylinopeutta ja menetti autonsa hallinnan. Tämän surullisen tapahtuman jälkeen olen huomannut ystävieni siellä käyttäytyvän fiksummin liikenteessä. 

Surullisista ja inhottavista tapahtumista, sekä virheistä monesti ja toivoen opitaan.

Minusta tuntuu turvalliselta ajatella näin.
Joten viime keskiviikkona...
Tämä on minulle. Muistutukseksi niille päiville, kun kaikki tuntuu menevän mönkään.

8 kommenttia:

kaisakaisa kirjoitti...

upea tatuointi, ja ihana teksti :>

Anonyymi kirjoitti...

upea postaus, sai ajattelemaan. ja todella hieno tatuointi!

Unknown kirjoitti...

Oi! Toi on kyl ihanan tatuointi <3

Melli and Bella kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista :)

Anonyymi kirjoitti...

kiva tatuointi! miks muuten jouduit vaihtaa perhettä?

Melli and Bella kirjoitti...

Kiitos hurjasti :)

Mä tein itse päätöksen perheen vaihdon suhteen. Eka perheeni oli ihana, ja edelleen erittäin rakas, mutta meidän näkemykset monista asioista ei mennyt ihan yhteen, ja näin ollen näin parhaaksi muuttaa ennen kuin tilanne olisi mennyt huonoksi. Myös perheen sen hetkinen tilanne ei sopinut ehkä vaihtarille, ja päätin olla itsekäskin ja nauttia loppu ajastani täysin :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis tatuointi sanomansa kanssa. Itse ajattelisin mielelläni samoin mutta kun vastaan tulee esimerkiksi nuoren lapsen menehtyminen tai raiskaaminen, en voi ajatella että kaikki tapahtuu syystä:(

Oliko tatuointi sinulle ensimmäinen? Todella hyvää jälkeä tatuoitsija tehnyt!:)

Melli and Bella kirjoitti...

Eihän sitä tietenkään voi tätäkään asiaa ajatella niin mustavalkoisesti, kun ei mikään ole niin yksinkertaista. Ikäviä tuommoset asiat tottakai, ja väärin, mutta ehkä niistäkin selviää paremmin kun jaksaa ajatella positiivisesti jälkeen päin. Minä vaan itse HALUAN uskoa, että asiat kääntyy vielä paremmaksi.

Tatuointi oli minulle toinen. Itsekkin olin kyllä erittäin tyytyväinen kädenjälkee. :)