perjantai 19. elokuuta 2011

Kaappien tyhjennys vol.1

Mainitsinkin jo kuinka pari päivää sitten aloitin kaappieni tyhjentämisen. Kaikki ulos ja lajittelemaan! Voi hyvä luoja miten paljon sitä vaatetta on kertynyt, ja mitenkä vaikeaa siitä on aina luopua. Oon muutenkin myynyt n.kerran kuussa läjän pois, mutta näköjään koko ajan on tullut ostettua lisää... Loppujen lopuksi en kyllä ole koskaan ikävöinyt myytyjä vaatteitani. Vaihtoon lähtiessäni -08 myin kaikki muut vaatteeni paitsi ne jotka otin mukaan, eikä tullut ikävä. Tällä kertaa en ihan näin dramaattista tekoa tee, mutta paljon lähtee.
Shortseja, hameita ja housuja.
Paitoja ja toppeja.
Lisää paitoja.
Kevyitä takkeja.
Neuleita.
 Mekkoja.

Homma rupesi helpottumaan kun pääsin tekemisen makuun. Lajittelin aluksi vaatteet niihin jotka haluan mukaan Englantiin, ja niihin jotka joko jäävät Suomeen kaappeihin tai lähtevät kirpparille.

Housut, shortsit ja hameet jotka eivät pääse mukaan.
Nämä jäävät matkasta myös. Mekot kävin jo heittämässä kirppikselle ja huomenna loppuja. 

Mukaani luultabasti pääsevät:
Nämäkin tosin karsiutuvat varmasti vielä, sillä vielä on kengät, laukut, vyöt ja muu krääsä katsomatta ja ajattelin ottaa vain kaksi matkalaukkua matkaan. Mekko pino vasemmalla on muutenkin vielä lajittelua vailla, sillä osa niistä lähtee mukaan ja osa jää Suomeen kaappeihin, mutta niistä en luovu.

Twizzlersit toimi henkisenä tukena ja helpottivat hommaa.

Seuraavassa osassa vyöt, kengät ja laukut... yhyy...

Mutta tosiaan, Kuopion City Pörssin 101 pöydästä löytyy rompetta jatkuvasti meidän poppoolta.

Ei kommentteja: