perjantai 5. elokuuta 2011

Lainahaalareissa

Ihan heti alkuun täytyy sanoa, että mulla on ihana ja fiksu sisko <3 Aivan omaa laatuaan. Ikävä pikkusiskoa! Ja himputin hienon tatuoinninkin se oli jenkeissä mennyt ottamaan. Jos ette ole siis Ispin edellistä postausta vielä ehtineet katsomaan niin kurkatkaahan se tämän alapuolelta.

Ite tyydyn tällaiseen arkisempaan jaaritteluun ja päivän asun esittelyyn. Tällaisissa vermeissä kävin yksi päivä kaupungilla pyörimässä. Ja silloin oli vielä lämmin ja aurinko paistoi.

Photobucket
Photobucket
Tuo haalari on meidän äidiltä "lainassa". Otin sen yksi kerta mukaani ja minun piti laittaa se iskän mukana takaisin Kuopioon. Jotenkin hassusti se pääsi siinä sitten unohtumaan. Ehkä jopa hieman alitajuisesti laitoin itseni unohtamaan asian, jotta sain pitää tuon ihanuuden. Tuollaista olen metsästellyt kaupoista ja kirppiksiltä koko kesän, turhaan. Olisihan se melkein pitänyt arvata, että äidin kaapista se löytyy :))

Photobucket
Lopetetaan läpinät tällaiseen über-cooliin aurinkolasit-sisällä-päässä-kuvaan :) Seuraavana vuorossa pienet päikkärit ja illalla saankin kaksi ihanaa ystävää kylään!

Ei kommentteja: