torstai 28. heinäkuuta 2011

Viime viikonlopulta

Huonosti nukuttu yö takana ja eilen oli nihkeä iltakin. Tällaisina pieninä alakulon hetkinä pyrin ajattelemaan positiivisia asioita ja muistamaan ne niin monet useat asiat, jotka ovat hyvin omassa elämässä. Ja varsinkin nyt noiden Norjan tapahtumien jälkeen tällaiset omat henkilökohtaiset ongelmat tuntuvat mitättömän pieniltä. 

Pläräsin nyt aamulla viime viikonlopun kuvia ja se oli kyllä oiva keino piristää itseäni. Jaanpa muutaman kuvan myös teille!

Photobucket
Tässäpä näkyy suunniteltu illan asuni. Kävin töiden jälkeen vain hyvin pikaisesti kotona ennen kuin kipitin ystäväni luo aloittelemaan iltaa. Asu muotoutuikin hyvin ripeästi kun kaikki päässäni suunnittelemat asukokonaisuudet eivät sitten itselle kelvanneetkaan :D Tiedättekö tuon tunteen?

Photobucket
Voi kun kesä voisi jatkua ikuisesti ja iltoja parvekkeella voisi viettää milloin vain. Katselimme parvekkeelta ukkosmyrskyä, mikä kiehtoo minua suuresti. Luonto ja sääilmiöt ovat kyllä ihmeellinen asia!

Photobucket
Tuota viikonloppua edeltäneenä viikonloppuna yksi ilta lähti aikamoiseen lentoon ja tuolloin kehitimme mm. tarinan, jossa sivusimme useasti Harry Potteria ja sitä maailmaa. Tässä näette sen illan parhaimman oivalluksen eli näkymättömyysviitan! :D Itseäni naurattaa edelleen mutta voin uskoa, että tämä on niitä juttuja jotka eivät ihan kaikille avaudu.


Photobucket
Ja viitta kovassa käytössä!

Photobucket
Ennen kaupunkiin rantautumista kipaisimme äkkiä luonani, jossa ystäväni kaatoi tilkan (puoli pulloa) kirkkaan punaista juomaa päälleni ja sen vuoksi vaatteet joutuivat vaihtoon. Noh tuossa vaiheessa se ei enää hirveästi jaksanut harmittaa tai uuden asun löytäminen ei myöskään tuottanut ongelmia :D


Photobucket
Tähän kuvaan on hyvä lopettaa! Kuvassa oleva ystäväni on muodostunut minulle suunnattoman tärkeäksi tämän kesän aikana ja ihana, että vieläkin tämän ikäisenä voi löytää sydänystäviä <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

täällä kaljanhuuruinen ystävä ihan liikuttuu kauniista tekstistä, ja näkymättömyysviittahurmoksesta.. oot ihanin <3

-R

Melli and Bella kirjoitti...

<3