lauantai 30. heinäkuuta 2011

Mongolian grill

Maanantaisen shoppailun jälkeen suunnattiin mun lemppari ravintolaan täällä, BD's Mongolian Grill. Paikassa mennään tavallaan buffet meiningillä. Asiakas saa käteensä kulhon joka täytetään erilaisilla lihoilla ja vihanneksilla ja ruoka kokataan nenän edessä. Tavaraa saa lappaa kulhoon niin paljon kun jaksaa kantaa ja kulhoon mahtuu. Näin muutaman loisto suorituksen lastaamisen suhteen, nimittäin muutamalla nuorukaisella oli melkoset tornit ruokaa. Ruoka on super hyvää ja työntekijät hurjan lepposia ja hauskoja.
Oltiin tyttöjen kanssa tosi ylpeitä meidän taidosta lastata tavaraa kulhoon, ja tässä mun taidon näyte. Tosin muiden kulhojen näkemisen jälkeen tiesin että olin kaukana maksimista.
Erilaisia lihoja oli monta kymmentä. Porsasta, kanaa, rapua, hummeria, nautaa, ankkaa ja kaikkea mahdollista eri mausteilla. Seuraavaksi valittiin vihannekset joita on myös mielin määrin. Viimeisenä napataan käteen kuppi ja tehdään siihen oma kastike suuresta valikoimasta kastikkeita ja mausteita.
Melkoisen maukas ja suuri annos. Onneksi jämät sai vietyä kotia.
Meillä oli kaiken lisäksi maailman ihanin ja komein tarjoilija, jonka takia punasteltiin kaikki kilpaa. Lindsay jopa jätti kaverille numeronsa kuitin kanssa.
Kyseinen kuppila löytyy 14 osavaltiosta, eli jos täällä päin pyöritte, suosittelen suuresti!

Ei kommentteja: