tiistai 5. heinäkuuta 2011

Silver Lake

Perjantai aamuna herättiin porukalla meiltä hieman huonovointisina, siivoiltiin ja värjättiin uusiksi poikien hiukset, jotka piti värjätä vaaleiksi ensin ja sitten violetiksi. Jälleen mietin, MIKSI? Nojaa, eipähän ole minun hiukset. Suunnitelmana oli suunnata jo aikaisin aamulla rannalle pohjoseen päin, mutta meni niin myöhäiseksi edellis illan takia, joten lähdettiin Torin ja Lindsayn kanssa vasta viiden aikoihin kohti Silver Lake:a  josta palattiin kotia sunnuntaina. Silver Lake on lomailu paikka pari tuntia luoteeseen täältä Lake Michiganin rannalla. Perheellä on siellä vuoden ympäri Camping paikka niiden asuntovaunulle, jossa on tullu lomailtua monet monet monet kerrat. Näiden asuntovaunut tosin näyttää mun mielestä monesti enemmänkin busseilta, ja verrattuna Suomessa yleensä törmäämiini ne on kunnon superlukaaleja. Yritän keksiä nyt sanaa camping resourtille suomeksi, mutta mitään ei tule mieleen. No kuitenkin, siellä paikassa missä näiden vaunu majailee, on myös uima-allas joka on ehdottomasti mun lemppari. Mutta tässä kuvaoksennus viikonlopulta, ja kerron lisää kuvien välissä. Jostain syystä kuvat tulee nyt vastakkaisessa järjestyksessä, ja osa niistä tuli ihme kokosina, enkä tosiaan jaksanut korjata asiaa.
Sunnuntai vietettiin hiekkadyyneillä poikien kanssa. Ajeltiin ympäriinsä hurjaa vauhtia, ylös ja alas dyynejä ja katseltiin kisoja. Dyyneille pääsee vaan tietynlaisilla autoilla, mönkijöillä ja moottoripyörillä, joihin pitää hankkia lippu merkiksi, että ne on hyväksytty. Tuolla olo vastaa aikalailla huvipuistossa oloa ja vuoristorata meininkiä. Useimmat ajaa ihan kuin sekopäät, ja itse en varmaan ikinä uskaltaisi hypätä tuolla autonrattiin. Kulkuneuvoja on vaikka minkälaisia, ja rahaa tuhlataan aivan älyttömästi niiden kunnostamiseen ja laittamiseen. Melu on kova, ja kaikilla on hauskaa! Suosittelen!

Tyhmillä on halva huvit, idiooteilla ilmaset... Innostuttiin vähän liikaa tollasesta superkäsienkuivaajasta.

Lauantaina tuli löllöttyä altaalla.
Käytiin ajamassa myös karting radalla ilmaiseksi, koska tutustuttiin pari vuotta sitten Torin kanssa yhden työntekijän kanssa.
Ajeltiin jeepillä ympäriinsä ja hankittiin kivat rusketukset turvavyö rajoineen...
Pelattiin jättijengaa jonka usa-isukki Scott hävisi.
Uusi hitti täällä on sulat hiuksissa? Ei ole vielä ihan iskenyt muhun, mutta toimii muilla.
Uusi asu foreve21 shoppailuilta. Toppi 10$ ja pitsishortsit 15$
Talo järven rannalla, johon ihastuin jo vaihtovuoden aikana. Nam!
Chloe, meidän rakas hauva <3
Liz, jenkkimammani<3

Tässä meidän lomailukämppä ja Scottin pyörä. Tää näiden on vielä melko vaatimattomasta päästä, mutta todellakin suuri ja kelpaa!

Silver Lake on niin upea paikka, ja siellä ei koskaan ole tylsää. Me majaillaan tällä hetkellä tyttöjen kanssa yksin kotosalla, koska vanhukset viettää lomaviikkoaan siellä vielä sunnuntaihin asti. Takaisin sinne suuntaan ite varmaan seuraavana viikonloppuna kavereiden kanssa. Nyt unille sillä huomenna suunnitelmissa huomenna on intensiivistä altaalla löhöämistä.

Ei kommentteja: