maanantai 4. heinäkuuta 2011

Ikea vei mun rahat

Kyllä tämä lomailu on vaan rankkaa! Ensin tuli juhannus ja sitten matka jatkuikin muutaman välipäivän jälkeen Tukholmaan. Tänä viikonloppuna lähden myös ensimmäistä kertaa elämässäni festareille eli Ruisrock, here I come! Mutta ehtiihän sitä levätä sitten kun palaa töihin lomalta ja elämä normalisoituu monella tapaa. Muutenkin harvoin on mahdollista reissata miten tahtoo ja kyllähän näin jää paljon enemmän käteen kuin jos vaan nukkuisi lomansa :)

Joo eli Ruotsissa tuli tosiaan piipahdettua mutta valitettavasti kuvia sieltä on tarjolla todella nihkeesti. Miksipäs näin? Nohevana tyttönä halusin ladata akun ennen lähtöä, joten laitoin sen yöksi laturiin. Pakkaamisen olin jättänyt kuitenkin aamuun ja kun lähtö kotoa oli noin kasin aikaan aamulla, saattoi minulle tulla pienoinen kiire. Kun sitten rupesin nappaamaan ensimmäisiä kuvia, ei kamera mennytkään päälle ja tajusin jättäneeni akun kotiin. Oikein mahtavaa suorittamista :(

Mutta palataanpa hieman ajassa taaksepäin ja Tampereen kesälomareissuuni.

Photobucket
Reissun pääpointtina oli käydä moikkaamassa ystävääni, joka jo nyt onkin muuttanut pois Tampereelta. Ystäväni työvuorojen takia reissun pituudeksi määrittyi vain vuorokausi, mutta ihanaa oli silti tavata muutama rakas ystävä. Tuo tyttönen lähtee kanssani ruissiin laittamaan Turun sekaisin!
Photobucket
Photobucket
Lapselliset toverukset :D

Photobucket
Kuten aikaisemmin kerroin, kävimme pyörimässä Ikeassa tuhlaamassa kaikki rahani :P Söinkin tuon reissun jälkeen vaan kaikkea mitä kaapista löytyi mutta onneksi palkkapäivään ei ollut älyttömän pitkä aika. Ja kyllä tuollakin reissulla tuli syötyä sen verran makeasti, että vararavintoa ois varmasti riittänyt vaikka ruokakaapit olisivatkin olleet tyhjänä kotona.
Photobucket
Ja tässä ostokset, jotka lähtivät mukaani. Voin kertoa, että noiden kantaminen junasta kotiin ei ollut yhtään kivaa! :D

Photobucket
Ja vielä loppuun kuva leivoksesta, jota ystäväni kutsuivat maailman rumimmaksi leivokseksi!? Minä olin aivan eri mieltä ja mielestäni tuo oli kaupan parhaimman näköinen leivos ja makukin oli juuri täydellinen :D

Tuohon turhaan kertomukseen on hyvä lopettaa. Yritän alkuviikon aikana päästä kirjoittamaan tänne joka päivä jotakin, koska viikonlopuksi sitten taas hiljenee!

Ei kommentteja: