tiistai 12. heinäkuuta 2011

Minne katosi tämän päivän odotus?

Good morning world.

Täällä yksi vielä aamupöhnäinen tyttö. Tyttö, joka täyttää tänään 23-vuotta. Synttäripäivä siis :)

Kuitenkin tuntuu, että synttäreiden merkitys vähenee vuosi vuodelta ja positiiviset fiilikset tätä päivää kohtaan vähenevät. Oloni on jopa hieman alakuloinen. Vaikka päivän merkitys on kokenut inflaation, toivoo sitä kai kuitenkin salaisesti, että päivä tulisi täyttymään kivoista asioista ja rakkaista ihmisistä. 

Tämä päivä tulee kuitenkin starttaamaan siivoamisella. Pöh. Aivan suursiivoukseen en voi ryhtyä, koska en omista vielä imuria. Se on minun onni siis! Toisaalta tuo sade tuolla ulkona ei houkuttele lähtemään neljän seinän sisältä heti minnekään. Voin siis hyvin käyttää hetken paikkojen siistimiseen... Mutta sitä ennen...
... ja aamiaista. Puuroa mehukeitolla. Eikö jokainen haluaisi tuollaisen synttäriaamiasen? EI :D Jos itse saisin päättää valitsisin aamiaisen sänkyyn. Se oli traditiomme kotona ja viime kerrasta taitaa olla ainakin viisi vuotta. Ehkäpä tulevina synttäreinä joku laittaa minulle aamiaisen.

Onneksi tähän päivään mahtuu jotain spesiaaliakin. Pidämme ihanien ystävieni kanssa illalla vohvelikestit <3 On edes jotakin mitä odottaa :) Kuvat weheartit.

Nyt kuitenkin keittämään synttärikahvit.

Ps. Vihdoin sain uuden läppärini ja nettikin hankittu, joten ei enää kirjastolla ravaamista! Jej.

2 kommenttia:

iduska kirjoitti...

Paljon onnea, vaikka vähän myöhässä nyt tuleekin :) Toivottavasti oli hyvää vohvelia.

Melli and Bella kirjoitti...

Kiitoksia! Etkä ole kyllä ainut, joka on onnitellut myöhässä :) Vohvelit oli niiin hyviä että!