lauantai 5. marraskuuta 2011

Uusi luuri sun muuta

 Jokunen aika sitten käytiin Jirkan kanssa tsuppailemassa kaupungilla ja rannalla. Rakastan kyllä tätä kaupunkia, ja tätä rantaa. Kuopion järvimaisemat on upeat, mutta ei ole kyllä mitään valittamista tästä meren rannalla elelystä.

 Säätkin on vielä suosinu meitä aika kivasti. Seuraavat 2 viikkoo ainakin vielä n.15 astetta ja teepparilla voi vielä pistää menemään välillä. Englannin perus sateitakaan ei ole hirveästi vielä ollut täällä olon aikana.
 Hame - Topshop
Toppi - Primark
Farkkuliivi - Kirppis
Kengät - Primark
Laukku - Kirppis
Ostin muutama viikko sitten uuden puhelimen. Kotimaalleni uskollisena turvauduin jälleen Nokiaan, vaikka tosin Blackberryn tai Iphonen ostaminen himotti kovasti. Vanha Nokia päätti ruveta ryppyilemään ja poisti useaan otteeseen kaikki numeroni ja sammuili millon tykkäsi, ja lopulta meni hermot. Pidän vanhassani nyt saunalahden simkorttia varuilta, jos jonkun pitää ottaa Suomesta yhteyttä tai toisin päin.

Tiistaina mulla häämöttää Ekonomian mid-term koe, joten viikonloppu menee lueskellessa. Onnekseni useimmat kaverit lähti viikonlopuksi kotikaupunkeihinsa, joten luultavasti saatan saadakkin jotain aikaiseksi. Jirkan kanssa varattiin eilen lentoliput jouluksi Suomeen. 14.12-8.1 ollaan siis Suomessa, ja ihanaa päästä kyllä käymään kotosalla!

3 kommenttia:

Ida kirjoitti...

en vois olla oikeesti kateellisempi noista maisemista ja säästä, täällä vaan ootellaan lunta... :D ja farkkuliivi-täydellisyys!!

Melli and Bella kirjoitti...

Eiköhän meillekkin tänne vielä lunta tule jossain välissä(hope not). Ei tosiaan voi valittaa, kiva joskus näinkin! :) Kuopio ja Suomi on kyllä silti ihan ykköspaikkoja!

P kirjoitti...

Upeita kuvia! :)

Koska olet vasuri, kokeile joskus ottaa kuvia kamera väärinpäin ...?