tiistai 29. marraskuuta 2011

Hei me opiskellaan!

Photobucket
Ahkera opiskelija täällä morppa (ja raivokkaan ahkera ystäväni kuvassa oikealla ilostuttaa myös)!

Taas on mennyt viikko siitä, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut... Surkeaa. Aika vaan tuntuu loppuvan kesken. Viikot noudattavat melko samanlaista kaavaa: alkuviikko menee koulujuttuja tehden ja edellisen viikonlopun tapahtumia puiden, tenttejä on ollut vaikka muille jakaa ja valitettavasti niihin joutuu edes vähäsen valmistautumaan. Kun tentti/tentit on perjantaina ohi, alkaa "rentoutuminen". Heittomerkeissä ihan sen takia, että kesästä asti viikonloput on menneet oikeestaan kylillä riekkuen eikä todellakaan energiavarastoja ladaten. Tähän kun lisätään vielä työt ja liikunnat päälle niin ei kai se ole ihmekään, että tuntuu kuin olisi pikajunan kyydissä.

Hiljalleen sitä on alkanut toivoa, että juhlat loppuisivat ja viikonloput voisi viettää esim. leffoja katsellen. Pikkujoulukautena tuo toive on vähän huono. Kyllä sitä vielä muutamat juhlinnat jaksaa viedä kunnialla läpi ja jopa nauttia niistä. Tämä on kuitenkin niin ainutlaatuinen ja hetkellinen ajanjakso elämässä ja se tulisikin muistaa useammin. Välillä nimittäin on tuntenut olevansa huono ihminen kun terveellinen ja "hyvä" elämä- lausahdus ei ole kuvaillut lähellekään omaa menoa. Ei tämä kuitenkaan loputtomiin jatku.

Tänään oltiin esimerkillisiä opiskelijoita ja vietimme yliopistolla ja kirjastolla yli kahdeksan tuntia tehokkaasti töitä tehden. Mainitsemisen arvoista sanon minä! Sen jälkeen kävin vielä urheilemassa ja siinäpäs se on yksi päivä taas vierähtänyt. Nyt hiljalleen pötköttelemään :) Yritän palailla linjoille vielä ennen viikonloppua, koska sitten se on taas niin kiireistä menoa töiden saralla, että hyvä jos kotona ehdin kääntyä.

Hyvää yötä maailma!

1 kommentti:

P kirjoitti...

Olen kuullut, että eka vuosi voi mennä bailaukseen ... ?

Rauhoittumista? :)