lauantai 19. marraskuuta 2011

Emmi Bournemouthissa part.2

 Vielä vähän kuvamateriaalia Emmin parin viikon takaiselta vierailulta. Tottakai meidän oli pyörähdettävä myös rannalla, vaikka rantakelit tuli ja menikin jo aikaa sitten. Onneksi ei kuitenkaan satanut, mutta olisi toki voinut olla aurinkoisempaakin ja vähemmän tuulista, mutta eipäs valiteta.
 Kävin pari päivää sitten testaamassa miten kylmää merivesi on ja huhhuh... Jännä miten vielä lokakuussa kävin polskuttelemassa samaisessa lätäkössä. Surffaus tosin näyttää yhä onnistuvat kylmyydestä huolimatta?
 Noin kuukauden takainen sijoitukseni oli Bournemouth University huppari joka on ollut kovassa käytössä. Värinä valkoinen ei ollut paras mahdollinen valinta, mutta samaista mallia ei ollut muissa väreissä. Hieman hinnakasta hommaa 25£, mutta pakko hankinta!
Tänään olen nauttinut vapaapäivästä. Päätettiin poikien kanssa pistää meidän keittiö uuteen uskoon ja kuurattiin se lattiasta kattoon, ja muutettiin jopa järjestystäkin. Siinä meni mukavasti 3h... Ehkäpä käyn nappaamassa muutaman kuvan tänne, ennen kuin joku ehtii sotkea! 
Eilen oli mun kurssiin kuuluva hyväntekeväisyys tapahtuma, joka siis meidän piti järkätä pienessä ryhmässä. Siitä oon stressannu jo monta viikkoa, mutta onneksi homma meni paremmin kuin odotin. Tänään sain ensimmäisen kokeeni tulokset ja onnekseni etiikan koe on läpi ja vielä ihan ok tuloksin. Vielä odottelen ekonomian kokeen tuloksia ja stressaan lisäksi viikottaisista nettikokeista aineessa. Ensi viikolla on deadline pariin muuhun hommaa ja koetta taas edessä, tosin onneksi mielenkiintoisesta aiheesta. Rangaistuksena omasta laiskuudestani parin kk ajan, joudun paiskimaan aikalailla hommia jouluun asti. Viimeiset työt palautettava ja esitettävä 12.12 mennessä ja 14.12 matkataankin Jirkan kanssa koti-Kuopioon! Nyt pistetään Evanin kanssa pyörimään Beautiful Mind leffa ja ollaan iloisia että päätettiin istua perjantai ilta kotona, toisin kuin muut!
Hauskaa viikonloppua!
ps. Huomenna voisin saada aikaiseksi matkakertomusta viime viikon seikkailulta!

1 kommentti:

P kirjoitti...

Hienoja kuvia Bella!
Olet lahjakas:)