keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Seminar social

Viime torstaina kisailtiin meidän seminaariryhmän kanssa 2.vuoden opiskelijoita vastaan. Haasteina meillä oli: dirty pint, twister, biljardi, pöytäfutis, kädenvääntö, tanssikilpailu, karaoke jne. Me juniorit voitettiin 5-4! Käyn aika harvoin kurssikavereideni kanssa ulkona, mutta illat ovat aina erittäin hauskoja kun porukalla lähdetään. Alkuiltaa vietettiin meillä ja myöhemmin suunnattiin Chilli White baariin.


Dirty pint haaste me hävittiin niukasti. Molemmat ryhmät valmisti yhdelle onneekkaalle toisesta joukkueesta ällöttävän juoman joka piti kumota alas mahdollisimman nopeasti. Sääntönä oli vain että juomassa ei saanut olla kemikaaleja.. Hyi. Juomat sisälsivät mm. vanhaa maitoa, mausteita, raakoja kananmunia kuorineen, salaatinkastiketta, etikkaa, suolaa, chilikastiketta, raejuustoa, hillosipuleja... Pojat urheina kumosivat juomansa, jonka jälkeen minä luuttusin lattioita oksennuksesta. Nam. Hyvät on täällä huvit..
Meidän tuutorit oli myös keksineet itse säännön, että 5min välein he päättivät kuka meistä joutuu kumoamaan juomansa. Fiksua jälleen.

Alkuviikko täällä on mennyt erittäin rauhallisesti kotosalla. Pojat on kohta lähdössä ulos ja minä kieltäydyin kunniasta lähteä mukaan, en jaksa! Lakikirja auki ja lukemaan!
ps. tasan 2 viikkoa ja meitsi on USA:ssa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuli vaan mieleen, että ajatteletko suomeks vai englanniks? :>

Melli and Bella kirjoitti...

Englanniksi suurimmaksi osaksi, ellen sitten ole juuri jutellut jonkun kanssa Suomeksi tai vastaavaa.
-B