keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Asua ja asunnon huutelua

Ihanaa huomenta!

Ihan pikainen postaus, koska muutaman minuutin päästä minun on jo kiirehdittävä töihin. Tänään on ollut ihana aamu pelkästään sen takia, että jaksoin herätä useamman tunnin ennen kuin ovesta täytyy astella ulos. Mahtavuutta tällaiset rauhalliset aamut, kun puuron voi syödä rauhassa lueskellen samalla lempiblogeja ja kuunnellen musiikkia. Olen onnellinen!

Photobucket
Tässä pieni kurkkaus päivän asuuni. Olo oli niin pirteä, että halusin pukea jotain kirkasta väriä päälleni. Tuo toppi on jäänyt todella vähäiselle käytölle, mutta aion korjata tuon seikan.

Photobucket
Naamaa mukaan :) Sekä vähän myös asuntoa, joka toimii kotinani enää kuukauden. Muutan siis toukokuun alusta Helsinkiin ja nyt onkin kämpän etsintä alkanut. Jos satut tietämään 1.5. vapautuvaa kaksiota tai kolmiota, niin vinkkaapa ihmeessä. Tarjolla on kaksi ihannevuokralaista! Muutan yhdessä ystäväni Jennin kanssa ja täytyy myöntää, että olen innostuksesta soikeana!

Nyt täytyy rientää!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee, kiva et oot back. Tää blogi on niin loistavan ilonen ja elämänmakunen, että tätä tulee seurattua aina.

Tääkin posti on niin iloinen ja innostunut, loistoo! terkkuja molemmille bloggaajille!

Melli and Bella kirjoitti...

Onpas kiva kuulla, kiitos! Halua kirjoittamiseen on ollut, vaikka tänne asti se ei tänä vuonna vielä ole oikein näkynyt. Hiljalleen kiireet alkavat helpottaa ja aikaa jää myös blogille. Toivon myös saavani tulevasta kämppiksestäni apua kuvailuihin, mikä myös olisi kiva buusti bloggailuun!

Melli

P kirjoitti...

Kiva, että olet täälläkin taas! ✿

Muutat Helsinkiin?

Siirrytkö tänne myös opiskelemaan?

Olet kaunis! ♥ღ ♥ღ ♥