sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Perjantailta

Perjantaina istuttiin iltaa Vickyn joukkuelaisten ja yläkerran poikien kanssa. Itse menin ihan limulinjalla kun kerta olin päättänyt pitää rauhallisen viikon. Baarissakin käytiin pyörimässä, itse en tosin viihtynyt kauaa, vaan suuntasin ajoissa kotiin katsomaan leffaa poikien kanssa.

Nyt viettelen sunnuntaita pyykäten, siivoten ja salillekkin ajattelin suunnata. Huomiseksi pitäisi myös lueskella sadan sivun verran lakitietoa. 10 päivän päästä suuntaankin jo jenkkeihin kolmeksi viikoksi, jonka jälkeen vielä viikko luentoja. Sitten kokeisiin lukua pari viikkoa, 2 koetta ja se olisi sitten pulkassa tämä vuosi. Ei enää siis paljoa jäljellä joten täytyy yrittää panostaa! Nyt suuntaankin pyykkäillemään->

2 kommenttia:

Nidotre kirjoitti...

Mahtavaa, että törmäsin tähän blogiin! Olin joskus vuonna -98 kielimatkalla Bournemouthissa ja kävin pikaisesti tälläkin vuosituhannella.
Jäin silloin ihan koukkuun ja mahtavaa lukea juttuja sieltä.
Lisää toivon vielä kuvia ympäri Bournemouthia :)
Olikos tuon yliopiston vieressä joku puutarha tms? Vai sekoitankohan johonkin toiseen paikkaan.

Melli and Bella kirjoitti...

Itsekkin oon ihan rakastunut tahan kaupunkiin ja kaikkeen taalla! Kiva kuulla etta muutkin on paassy taalla vierailemaan! Pitaapas lisata kuvia taalta kuhan palaan takaisin reissusta paasiaisen jalkeen! Joo kylla loytyy toisen kampuksen vieresta puutarha! :)
-B