sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kuulumisia

 Torstaina kaytiin melkein 2kk tauon jalkeen viettamassa iltaa Lola Lo:ssa ja perinteiseen tapaan huippu ilta. Muuten ei tullut viikon aikana tehtya pahemmin mitaan. Nain useaan otteeseen Jirkaa joka lahti perjantaina Suomeen lomailemaan ja ravasin salilla vahan turhankin paljon. Oon oikeestaan nauttinu aika paljon tasta internetin puutteesta, kun saa paljon enemman tarkeita juttuja aikaiseksi. Puhelimessa mulla on netti kuitenkin jota tulee kaytettya aina kun hata tule.  
Eilen oli taas taalla ihan upea keli ja vietettiinkin paivaa rannalla pelaten jalkapalloa ja maaten auringossa. Pojat kavi uimassakin. Pitaa laitella kuvia kun jaksaa. Eilen kavin alkuillasta myos Vickyn seurana neidin kurssikaverin synttareilla moikkaamassa kavereita, mutta siina vaiheessa kun muut lahti jatkamaan iltaa yoelamaan suuntasin mina kotiin nukkumaan. Lauantaisin ei taalla tule pahemmin koskaan kaytya missaan koska se on niin kallista.
Nyt ajattelin aloittaa pakkailu operaation silla kolmen paivan paasta tahan aikaan istun jo koneessa kohti jenkkilaa. Pitaisi viela kayda ostelemassa tuliaisia ja hoidella muitakin juttuja. Maanantai ja tiistai viela luentoja ja loman jalkeen viela viikko ja sitten olisi tama vuosi purkissa kokeita lukuunottamatta. Lomallakin pitaisi jaksaa lueskella ja valmistautua kokeisiin, mutta sen sitten nakee etta miten se onnistuu. Mutta nyt hommiin moi ->

Ei kommentteja: