tiistai 6. maaliskuuta 2012

Hyvä mieli

 Aloitin aamuni tänään ihanasti banaanilla, muroilla ja mustikkajogurtilla. 
Heitin vaatetta niskaan ja suuntasin iloisin mielin kohti yliopistoa. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, upea keli tosiaan! 


Ylhäällä meidän tämän viikon lukkari. Kuten näkyy, ei kovin rankkaa, kuhan vaan jaksaisi kotonakin aina välillä jotain tehdä. Huominen vapaa ja torstaina takasin.
Tänään oli accounting koe, joka meni miten meni. Onneksi se merkkaa vaan 25% kurssiarvosanasta. Seuraava tunti suunniteltiinkin torstaina tulevaa iltamaan kun kisaillaan meidän tuutoreiden viime vuotista ryhmää vastaan. Lopuksi kävin vielä hakemassa markkinointiesitelmäni palautteen ja sain 65%, joka täällä siis vastaa 8-9/B+. Kaikki yli 70% on kiitettäviä, ja olen erittäin tyytyväinen!

Nyt käyn salaatin ja kalkkunajauhelihan(saako sitä ees Suomesta? Olen rakastunut) kimppuun ja suuntaan sen jälkeen salille ja muutenkin nauttimaan ihanasta säästä!
Tänään on hyvä päivä! 

3 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Vitsi mitkä hiukset sulla! Upean väriset ja näyttävät tosi paksuilta.

Ihan kun olisin joskus ostanut kalkkunanjauhelihaa, kai sitä saa :)

Anonyymi kirjoitti...

Heei onpa teillä suloinen banneri!

Melli and Bella kirjoitti...

Ansku: Kiitos, väristä tykkään kyllä itekki, mutta kovin paksut ne ei kyllä valitettavasti enää ole kaikkien käsittelyjen jäljiltä. Mutta toivotaan että oot oikeessa ja löydän kesällä Suomesta kalkkunajauhelihaa<3

Reetta v.: Kiitosta! Velipoika sen joskus taiteili, voisi kyllä kohta jo pistää vaihtoon sillä vaihteluhan tunnetusti virkistää!:)

-B