lauantai 3. syyskuuta 2011

Ravintoloimassa

Varoitan nyt heti alkuun, että jos nälkä kurnii niin harkitsisin kahdesti lukemisen jatkamista, ellei halua oikein kiduttaa itseään :D

Kävimme viime viikolla juhlistamassa ystäväni synttäreitä ravintolassa ruokailun merkeissä. Paikaksi valitsimme Passion Foodin, jossa itse olen moneen kertaan käynyt herkuttelemassa. Ruoka oli tälläkin kertaa erinomaista ja palvelua persoonallista, hyvällä tavalla :)

Photobucket
Outoa, että olen malttanut olla hyökkäämättä heti annokseni kimppuun :D

Photobucket
Synttärisankarin mehevä sandwich. Kaikki taisivat olla annoksiinsa tyytyväisiä vaikka osa kärsikin hieman yleisestä ongelmasta eli annoskateudesta.

Photobucket
Oma annokseni oli paahtopaistitoas, joka tällä hetkellä on listan suosikkini. Varsinkin isolla porukalla syömään lähdettäessä tykkään tilata suht varman annoksen juuri siksi, etten sitten kadehtisi muiden annoksia. Se voi viedä yllättävän paljon ruokailun nautinnollisuudesta.

Photobucket
Ruokailun jälkeen vuorossa oli jo toisen kerran Heineken Style Nuggets-tapahtuma. Kivaa oli taasen vaikka nyt pitäydyinkin visusti vesilinjalla :P Lähdimmekin suht aikasin kotiin nukkumaan mutta silti oli jo täysin pimeää. Niin se syksy on taas sieltä hiipinyt salakavalasti. Ainakin sataman valot näyttivät kauniilta ja tunnelmallisilta.

Nyt nukkumaan, koska viikonloppu menee töitä tehden! Gute Nacht :)

Ei kommentteja: