maanantai 26. syyskuuta 2011

Cranborne house room

Viikko täällä on vierähtänyt aivan älyttömän nopeasti. Eilen tajusin kauhukseni etten ollut muistanut/ehtinyt edes ilmoittaa mammalle että olen yhä elossa. Paikka tuntuu jo kodilta, ja kaikki paranee päivä päivältä. Tänään kävin ilmoittautumassa kurssilleni, ja huomenna menen jo "tunneille", mutta kyseessä on tosin vaan tutustumis juttuja jne koko viikon ajan. 

Sain tänään viimein huoneeni ihan hyvään kuntoon joten tässä nyt viimein kuvamateriaalia siitä. Asun siis koulun Cranborne House nimisessä asuntolassa jossa lisäkseni asuu n.600 muuta opiskelijaa. Yliopistolla on muistaakseni 6 asuntolaa + vuokrattavia taloja. 

Tässä siis loistelias asuntolamme. 12 kerroksinen suuri kerrostalo siis. Talo on jaettu pohjois-, etelä- ja keskiosiin, ja itse asun pohjoisosassa 2. kerroksessa. Meidän kerroksessa asuntoja on 3 ja jokaisessa asunnossa asuu 7 oppilasta. Mun asunnossa asuu mun lisäksi 3 brittipoikaa, 1 ruotsalainen poika, 1 brittityttö ja 1 bulgarialainen tyttö. Kerroksessa on brittejen lisäksi myös portugalilainen, belgialainen, 2 muuta bulgarialaista ja hollantilainen, eli ihan värikästä porukkaa löytyy. Asuntolan pohjoispuolelle onkin laitettu kaikki ulkomaalaiset sekaisin brittejen kanssa. Jaan keittiö/oleskeluhuoneen siis 6 muun kanssa, mutta meillä on meidän kerroksessa aika avoimet ovet, eli kaikki pyörii kyllä muiden keittiöissä melko avoimesti, joka on mun mielestä hyvä juttu. Kämppikset ja kerroksessani asuvat on kaikki erittäin mukavia ja hyviä ystävyyssuhteitakin syntyy koko ajan. Keittiöstä ja asuntolasta vielä lisää myöhemmin mutta sitten siirrytäämpäs mun pikku koppiini!
Sieltäpä löytyy mun molemmat ihanat perheet, jotka pääsee tosin piakkoin vähän paremmin esille kehyksiin kunhan löydän kivat. Hyllyltä löytyy myös tytöiltä läksiäisissä saatu (ehkäpä paras lahja jonka olen koskaan saanut, kiitoksia teille ihanille.) elektroninen kehys jonka käyttöä vielä opettelen. 
Pienihän se on, mutta mun mieleen kyllä ihan tarpeeksi iso ja onpahan ainakin oma kylppäri. Kaappi ja hyllytilaa ei ole ihan älyttömästi, mutta toimii. Aion pian vierailla ikeassa ostamassa kaappiin ainakin jonkinlaisen säilytystilaa lisäävän härvelin ja ensi viikolla olisi tarkoitus hommata vähän jotain rasioita, kehyksiä ja muuta sisustuskrääsää. Tänne en siis tuonut mukanani oikeastaan mitään muuta kun vaatteita, kenkiä ja tarvittavat elektroniikkavempaimet. Ostin täältä peiton, tyynyn, pyyhkeet, astiat, hengarit, suoristusraudan ja onhan tuota muutamat kengät ja vaatekappaleetkin tullu ostettua. Rahaa on mennyt, kerta ruokakin on aika välttämättömyys, mutta eiköhän tuo rahankäyttö ala vähentyä kunhan kaikki tarvittava on hankittu.

Siinäpäs se, mun luukku. Nyt unille ja huomenna kouluilemaan, JIPII!

1 kommentti:

P kirjoitti...

Moi Bella! :)


Onnittelut uudesta asunnosta! :)

Mieti, jos hommaat vaikka kirpparilta tai kaupata kakkos-verhot, joissa väriä, kuvioita, josta pidät ... ?


Voit maalata joskus sen seinällä olevan ilmoitustalun pohjan ... ?

Seinille sitten joskus kuvaa, taulua tai joku tavara ... ?

Onko musta päiväpeitto ok? Onko musta sun väri?


Tee huoneesta itsellesi viihtyisä!

Mielenkiintoista syksyä! :)

Love, Päivi