sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Rastilainen

Morokkeli! 

Viikonloppu lähentelee taas loppuaan ja mielelläni ottaisin vielä muutaman kouluttoman päivän. Vielä minulla ei taida olla taitoa taikoa lisäpäiviä :P Tää viikonloppu on mennyt monipuolisissa meiningeissä. Perjantai oli ihanan rauhallinen ja kävin pitkästä aikaa Satsilla venyttelytunnilla, jonka jälkeen oli tosi rauhoittunut olo. Meinasin muutaman kerran nukahtaa kyseiselle tunnille :D Eilen kävin muutaman tunnin töissä jonka jälkeen muutama ystävä tuli luokseni ja lhttp://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=8480374177373125465&postID=8413833793572608952&from=penciloput voikin kai arvata... Tämän päivän oonkin sit viettänyt lähinnä sängyssä makoillessa.

Photobucket
Torstaina vietettiin fuksiaisia, jossa olimme ystävieni kanssa pitämässä yhtä rastia. Sää ei aivan suosinut mutta se ei onneksi laskenut fiilistä. Takin alla olevan hupparin ostin muuten reissusta.

Photobucket
Melkein säälitti katsella läpimärkiä fukseja mutta onneks he saivat edes jätesäkit päällensä :D


Photobucket
Photobucket
Ystävät<3

Photobucket
Photobucket
Makkarraaaa ja vähän juomista. Tuo oli meidän antimme fukseille. Hauskaa oli mutta kilttinä tyttönä itse skippasin baarittelun ja olinkin kotona jo klo kympin jälkeen. Perjantaina olin erittäin tyytyväinen itseeni ja päätökseeni :) 

Nyt jatkan löhöilyä<3

Ei kommentteja: