keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Aamuvirkkunen

Huomenta!

Täällä on heräilty tänään jo kuuden jälkeen ja käyty seiskan spinningissä. Ihan luonnostaan minulta ei tuollaiset aamuheräämiset luonnistu vaan koisisin mielelläni paaaaljoon pidempään. Uniini hiipi myös pelko herätyskellon toimimattomuudesta ja pyöräilytunnin missaamisesta :D Vaikka käppäilinkin Satsille silmät vielä melkein kiinni, on se olo tunnin jälkeen niin hyvä, että herääminen kannattaa!

Photobucket
Olo oli todella virkeä eikä millään uskoisi kellon olevan vasta kahdeksan. Joka aamu en tällaista kyllä ala harrastamaan, mutta kerta viikkoon voisi olla oikein sopiva. Parhaaksi keinoksi noille aikaisille tunneille selviämisen suhteen olen todennut sporttitreffit jonkun ystävän kanssa. Ystävälle ei kehtaa tehdä ohareita ja herääminenkin sujuu sitten helpommin. 

Photobucket
Nyt on suihkut suihkuteltu ja aamukahvit nautittu. Seuraavana tiedossa on kaupungilla muutamien asioiden hoitaminen ja sitten täytyy ottaa suunnaksi yliopisto. Luvassa luento ja perjantaiseen tenttiin valmistautumista. Syksy tulee olemaan aika kiireinen varsinkin opiskelun suhteen mutta olen päättänyt viettää sen mahdollisimman stressittömästi. En kyllä muutenkaan ole kova stressaamaan asioista, joten eiköhän tuo tule onnistumaan :> Aion hoitaa asioita yksi kerrallaan ja muistaa pyhittää aikaa myös totaaliselle oleilulle!

Onpas positiivinen fiilis tänä aamuna. Tällaisia lisää!

Ei kommentteja: