lauantai 10. syyskuuta 2011

keittoa kahvia kakkua

Kello näyttää 5:52... Tulin juuri yövuorosta, eikä kumma kyllä väsytä. Päivän on ollut pitkä ja erittäin tapahtumarikas! Sunnuntaina minua odottaisi viimeinen työvuoro, jipii! Ja alan viimein selviytyä tästä flunssailustanikin, vaikka tosin ei vieläkään olo ole mahtavin.

Oli miten oli, ihana Emmini on pitkästä aikaa koti-Kuopiossa kyläilemässä ja kävin neidin kanssa nopealla kaupunkin kierroksella aamulla. Emmi hypisteli vaatteita ja minä kielsin ostamasta. Lopulta päädyttiin vaihteeksi Houtukseen herkuttelemaan.
Kiskaisin naamani vaihteeksi keittolounaan ja jälkkäriksi vielä mariannesuklaakakkua. NAM!
Tein eilen ensimmäisen koepakkailuni ja siitä syystä kaikki vaatteeni ovat tällä hetkellä matkalaukussa, joten mamman vaatekaappi pelasti minut tänään. Tuon paidan ajattelin kyllä ryöstään mukaani!
Olen kyllä viime aikoina laiskistunut ton meikkaamisen suhteen niin paljon, että se harva päivä kun jotain pakkelia naamaan eksyy en jaksa edes silmämeikkiä tehdä. Voisin ehkä skarpata tämän ulkomuotoni kanssa.

Nyt unille vaikka ei unetakkaan. Pari tuntia unta ja sitten metsästämään mulle ulkoistakovalevyä ja hoitelemaan asioita. Huomenna lisää perjantain actionpäivästä!

Ei kommentteja: