lauantai 10. syyskuuta 2011

Farewell party

Viikko on hurahtanut taas niin nopsaann, ettei kotonakaan ole ehtinyt käymään kuin kääntymässä. Silmät on ristissä jo valmiina ja huomenna herätyskello soi ennen kuutta, jotta ehdin lähtemään Helsinkiin hyvissä ajoin. Huomenna on siis lähtö Espanjaan ja kyllä se vaan maistuu <3 Pakkaaminen tuotti hirveitä ongelmia, mutta nyt kaikki on toivottavasti pakattu. Enpä jaarittele nyt kummempia, ettei unille pääseminen veny hirveästi.

Keskiviikkona vietettiin opiskelukaverin läksiäisiä ja aloitetaan ryhmäkuvalla matkalta juhlapaikkaan! Hieno esimerkki siitä, kuinka hyviä useimamt miehet ovat ottamaan kuvia :P

Photobucket
Photobucket
Teetimme läksiäislahjaksi paidan, joka päätyikin heti juhlakalun ylle. Tahdoimme antaa jotain josta jäisi pysyvä muisto ja mielestäni lopputulos oli erinomainen :)

Photobucket
Tällä porukalla ollaan viiletetty useaan otteeseen tänä kesänä. Ihania tyyppejä jokainen <3

Photobucket
Tarjoilut oli aivan MAHTAVAT juhlissa. Ainoana miinuksena mainitsen viskiabsinttijuoman... Ei aivan minun makuuni ja se aiheutti minulle seuraavanlaisen reaktion... 

Photobucket
Parvekkeella ei ollut kylmä vaan syy oli yksin tuon juoman!!

Photobucket
Onneksi pystyin kokoamaan itseni nopeasti ja yksi julkaistavakin pärstäkuva löytyi kamerasta.

Photobucket
Ilta jatkui kylpyammeen kautta baariin. Tähän en taida kommentoida enempää :D

Nyt kauneusunille, jotta Espanjassa odottavat ruotsalaiset po
jat eivät kohtaisi silmäpusseilla varustettua Kirppua ;)

Ps. En tiedä ollenkaan, miten pääsen reissun aikana nettiin. EHkäpä Ispi hoitaa postailun ainakin suurimmilta osin seuraavan 9 päivän ajan.

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Voi apua Kirtsi! Ollaanpa me tosiaan aika edustavia, huikeita reissuja ollut<3