tiistai 13. syyskuuta 2011

Hyvästejä huoneelle

Lähtö häämöttää jo sunnuntaina ja pakkailut on vielä aivan kesken. Tänään aloitin viimein huoneeni todellisen tyhjennyksen. Kaikki on pakattava, lähtivät tavarat sitten mukaan tai eivät. Banaanilaatikot täyttyvät nopeasti, mutta tavara ei vaan tunnu vähenevän. Yllättävän paljon rojua ja muistoja sitä on ehtinyt muutamaan neliöön keräämään. 
Ennen tyhjennyksen aloitusta räpsin kuitekin viime viikolla kuvat huoneestani, lähinnä muistoksi itselleni, mutta jaanpa ne nyt täälläkin. Jenkeistä kotiin tulon jälkeen on huoneeni ollut kuin pommin jäljiltä. Siivoaminen on tuntunut turhalta, koska lähtö oli kuitekin lähellä. Siivosin huoneeni kuitenkin viime viikolla pitkästä aikaa, jotta sen tyhjennys kävisi selkeämmin.

Paljon valokuvia ja esineitä joihin liittyy muistoja. Huoneen tyhjennys ei ole tuntunut kovinkaan kivalta prosessilta, eikä muutenkaan nykyisestä kodista luopuminen, mutta se nyt on vaan tehtävä. Tulevaan yliopiston asuntolan koppiini ei pahemmin mitään ylimääräistä mahdu, joten kaikki lähtee huoneestani kirpparille tai varastoon pölyttymään. Kaivelen tavarat sitten joskus taas esille ja vollottelen niitä katsellessa.
Huomenna lisää tyhjennys hommia ja tavaran raahaamista myyntiin. Huomisen piristyksenä on kampaajalle meno pitkästä aikaa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onko tuolla barbiella joku tarina? :)

Melli and Bella kirjoitti...

Sain sen mun jenkkimummoltani, joka halusi antaa mulle jonkun muiston jotta en koskaan unohtaisi usaa. Toi on siis 1996 vuoden avaamaton vapauden patsas keräily barbie :)

Anonyymi kirjoitti...

Apua en voinut olla huomaamatta juurikin noita snapsi/shottilasejasi!
Keräilen siis itse shottilaseja niin, että jokaisessa maassa missä olen käynyt on ostolistalla ollut aina myös lasi. Ihana huomata, että joku muukin niin tekee! Tai enhän nyt ole varma, teetkö niin :)
Oot ihana Isa! :)

Melli and Bella kirjoitti...

Joo niitähän sitä keräillään kovaa vauhtia! Mullakin oli alussa ajatus että ostan lasin joka paikasta jossa olen käynyt, mutta on noita tullut kavereiltakin aina tuliaisiksi aika useita. Oon aina halunnu keräillä jotain ja tämä lähti vaihtarivuodesta käyntiin! Ihanaa kuulla että muutkin harrastelee. Olipas ihanan piristävä kommentti!=)