tiistai 17. huhtikuuta 2012

Tori's bachelorette party

Ella, Emily D, Chelsea, Emily C, Sarah, Tori, Isa, Lindsay, Adrienne, Sydney, Ellee

Lauantaina tosiaan juhlittiin Torin polttareita, jotka minä järkkäilin säälittävillä resursseillani. Ei ole nimittäin muuten helpoin homma järkätä polttareita "alaikäiselle". Sain kuitenkin tuttavan kautta ja
pienen suostuttelun jälkeen varattua meille VIPhuoneen suositusta yökerhosta vaikka seurueesta 90% olikin alle 21-vuotiaita. Alkuiltaa vietettiin meillä pelailten pelejä ja lipitellen drinkkejä. Kymmenen pojat kuskailivat meidän Lansingiin pienen lahjonnan jälkeen. Mahtava ilta oli, ja yllättäen mitään ongelmiakaan ei ollut. Meidän morsian ei ole maailman helpoin neiti pitää tyytyväisenä ja tällä porukalla tuntuu aina olevan jonkinlaista draamaa menossa, mutta lauantai sujui mainiosti!
Kaasot ja morsian.
Morsiamme ja sulhon siskot.
Olin erittäin luovalla päällä...
Perhettä jälleen!

Tällä hetkellä istuskelen Torin yliopistolla kun neiti on luennolla. Varasin juuri mulle ja Jirkalle liput takaisin tänne. Tullaan tänne 7.5-15.5! Multa jää koe välistä, jonka joudun tekemään elokuussa. Hirveen stressaavaa ollu tämä sumpliminen, mutta ei voi mitään. Torstaina suuntaan takaisin Englantiin ja ihana päästä takaisin niin saa jotai asioitakin hoidettua! AAARGGHH!!
Se siitä! Palataan ->

1 kommentti:

P kirjoitti...

Mitä misuja! :)

Ja Bella tietysti yksi ihanimmista!

✿✿✿✿✿