sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kodista kotiin

Jenkeistä palasin Bournemouthiin perjantaina ja siitä lähtien täällä on oikeastaan satanut koko ajan, ja sama homma jatkuu säätiedotusten mukaan vielä ainakin viikon. Jes... No oli sää mikä vaan niin kotiin oli kiva tulla, vaikka toisesta kodista pitikin lähteä. Sunnuntai menee täällä näinkin ^^ jännittävissä tunnelmissa. Sitäkun ei koskaan tunnu oppivan ja huomenna klo 12 mennessä palautettava projekti on vielä erittäin keskeneräinen. Tehtävä on tosi yksinkertainen(kun viimein ymmärsin mistä on kyse), mutta koko hommn aloittaminen tuntui erittäin vaikealta, ja viimeiselle päivällehän se jäi. Inhoan ylikaiken excelin käyttöä ja oli pakko ottaa pieni tauko työskentelystä kun teki mieli heittää koko läppäri seinään. 
Voiton puolella tosin ollaan jo viimein. Huomenna tämä palautus, ma&ti&to luennot, 2 koetta ja tämä vuosi olisi purkissa. Eilen kauhisteltiin miten nopeasti vuosi on hurahtanut ohi, en tykkää yhtään. Eilen käytiin Tammin kanssa tapaamassa ensi vuoden vuokranantajiamme ja sen jälkeen olenkin ollut erittäin innoissani ensi vuodesta, vaikka tosin harmittaa jättää taakse nykyinen koti. Kaikki ovat palanneet viimeisen parin päivän aikana viimeinkin lomiltaan ja kiva on ollut nähdä kavereita taas parin viikon lomailun jälkeen. Sen takia olenkin yrittänyt kovasti saada tämän projektin alta pois niin illalla voisi nauttia hyvästä seurasta ja rentoutua.
 Pientä iloa stressiin tuo myös jenkeistä mukana raahatut valkaisuliuskat ja odottelen jo innolla jälleen pientä parannusta purukalustooni.
 Torilta viime kesänä saatu muki lähti myös jenkeistä britteihin mukaan kun entisen kuppini onnistuin särkemään. Nätistä mukista on kiva lipitellä kahvia ihan urakalla. Vielä kun jaksaisi ja ehtisi pyykkäillä ja purkaa matkalaukut niin olisi hyvä. Salillekkin on kova hinku, mutta projekti ensin alta pois. Joten jatkankin siis hommia tilastotieteiden parissa...

1 kommentti:

P kirjoitti...

Kevät tulee hyvin hitaasti tännekin...

Eilen oli aurinkoinen päivä, mutta vain vähän on vasta valoa ja vihreää ...✿

Mutta kesällä ...


Kukat pienet kukoistavat suurten puiden alla, valkopilvet vaeltavat suven taivahalla.

- Eino Leino -