maanantai 2. huhtikuuta 2012

Bridal shower

Tanaan vietettiin Torin bridal showeria Lizin suvun naisten ja Torin morsiusneitojen kanssa. Pelailtiin peleja, syotiin hyvaa ruokaa ja seurattiin kateellisena kun neiti availi lahjojaan. Tanaan koko homma alkoi tuntua todelliselta. Aamulla testailtiin tyttojen kanssa meidan mekkoja yhdessa ja nain Torin ensimmaista kertaa haamekossaan, ja itkuhan siina tuli. Mekko oli upea! Haat ovat luultavasti Toukokuussa, kunhan sulho saa armeijasta varmistuksen lomapaivilleen. Toivon mukaan homma selviaisi pian niin saisin itse jarkattya asioita ja lennotkin pitaisi jalleen varata. Kallista hommaa. Haiden jalkeen pariskunta muuttaakin Las Vegasiin! Hei onko ehka siistia? Sinne sitten vierailulle kunhan 21 vuotta tulee tayteen vuoden lopulla. Mutta siis taman paivaiset juhlat:

Juhlat jarkkasi Liz:in(Minun Amerikan mamma ja Torin aitipuoli) sisko. En odottanut ihan moista panostusta, silla paikka naytti oikein ihanalta!

Haiden varina toimii violetti ja hopea, ja morsiusneidot saivat paahansa liilat hiuspannat ja me kaasot violetit.
Nam!
Emily, Lindsay, Isa Tori, Ellee, Chelsea & Sarah.
Lindsay ja mina toimimme kaasoina ja muut tytot ovat morsiusneitoja. Kuvasta tosin puuttuu kaksi morsiusneitoa, Torin sisko ja sulhasen sisko.

Sellaista siis tanaan taalla puolella palloa!

Ei kommentteja: